Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 24 juli 2014

Een nieuwe baan.

Dit kaartje is voor Anje, zij heeft per 1 augustus een nieuwe baan. Nadat ze anderhalve week geleden haar studie afrondde, kan ze vrijwel meteen aan de slag als manager bij MEK. Dat is een kinderboerderij in Oosterhout (NBr), waar ze al een aantal jaren op zondag werkt. Helemaal top, dat ze zo snel een leuke, uitdagende baan heeft gevonden in haar straatje! Dat verdient een kaartje, toch?!
Challenge;
My Favorite Things - MFTWSC186

9 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

schitterende kaart ! wist niet dat er managers waren in die sector, je ziet, weeral iets bijgeleerd =)
heel erg mooi en geslaagd !
grtjs,martina
x

Gaby Dierx zei

Heel mooi kaartje, mooie letters!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Blankina zei

Leuke kaart en wat is het MD stansje leuk . Ik heb net het MD bijen / liefheersbeestje genomen.
LG Blankina

Stof With Love zei

Ik had het goed, via Anje! Wat grappig! Ik moest gelijk aan haar denken toen ik zag dat je scrapte, Berry heeft toch zo'n leuk brandweerscrapwerk van je gehad?

Colien zei

Jah, klopt! Leuk om elkaar zo in blogland weer te treffen! Zie dat jij ook aardig creatief bent, gave sieraden en leuke andere (stoffen) creaties maak je. Geef je ook workshops? We gaan straks weer starten met middagen voor het goede doel -> Alpe d'Huzes en daarvoor zoek ik leuke ideeën en gezellige mensen die een workshop willen verzorgen :)
grtz. Colien

Stof With Love zei

Ja, grappig zeg! Dank je wel! Ik ben net weer gestart met mijn webshop, naast mijn 40-urige werkweek gaat veel van mij tijd daarin zitten. Dus nog nooit aan het geven van workshops gedacht ;-). Wat kan ik me daarbij voorstellen? Zo'n workshop voor het goede doel?

Colien zei

Kijk maar eens op: https://www.facebook.com/WorkshopsAd6 Dan zie je wat we allemaal al gedaan hebben en op de foto's krijg je een idee hoe het in zijn werk gaat. Als je een workshop verzorgt (tegen onkostenvergoeding), is het de bedoeling dat je een werkstuk voorbereid, zodat deelnemers in ong 2 uur iets leuks kunnen maken. De volwassen deelnemers betalen € 17,50 en die workshops zijn op zaterdag. Voor kids rekenen we € 7,50 voor een kleinere freubel op de woensdagmiddag.... Voordeel is dat je er naamsbekendheid mee krijgt ;)

Stof With Love zei

Ik zal eens even kijken! Hoe dan ook een goed initiatief!

Julia zei

Wat heb je toch een leuke kaart gemaakt voor haar! Heel erg leuk.