Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 31 oktober 2014

Halloween #10

Afgelopen woensdag hebben Nelly, Annelies en ik nog wat zitten stoeien met het Envelope Punch Board. Als eerste maakten we een envelopje voor een 'giftcard', maar die krijg je later nog te zien, aangezien die in kerstsfeer is. Vervolgens maakten we deze crackers. Het voorbeeld vonden we via Pinterest. Ook deze waren voor Kerst, maar natuurlijk kon ik het niet laten om ze met Halloween papier te maken.
Daarna ging ik nog aan de slag met een kaartje, ook gevonden via Pinterest. Hierbij is de 'Punch' meer gebruikt als het 'Board', haha. Dankzij het punchen ontstaan de tabjes, dat geeft wel een leuk effect.
Binnenin nog een stempeltje en daarmee was het laatste Halloween-kaartje gemaakt voor dit jaar. De spulletjes gaan weer in de box en vanaf morgen even wat andere creaties....

6 opmerkingen:

Miranda V zei

Ik heb ook eindelijk tab-kaarten gemaakt met mijn punchboard! Whiehoe! Nu nog even gunstig op de foto zetten, na werktijd is 't vaak al te donker... Ik vind je kaart dus ook helemaal leuk, dat model staat nog op mijn to-do! De doosjes zijn ook erg leuk in die kleuren. Fijn weekend!

Ellen zei

Mooie Halloween-afsluiter, deze creaties met de punch board!

Anoniem zei

Feestelijk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

GerJanne zei

Snel gegaan he, die oktober maand! De crackers zijn gaaf en tja, dat moet ik binnenkort toch ook weer eens gaan doen: werken met het punchboard...
Groetjes,
GerJanne

Marjan Küppers zei

Leuk zeg, die crackers! Dat board zie ik steeds vaker voorbij komen. De tabkaart is ook een gaaf eind van de superserie die je maakte!

Erica ♥ zei


Wat mooi gemaakt weer ☺

Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}