Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 26 januari 2015

BEDANKT!

Vandaag is een spannende dag voor mijn stagiaire Martine. Al een paar maanden draait ze (mee met) mijn lessen en vandaag heeft ze haar beoordeling. Ik ben ervan overtuigd dat ze het gaat halen, maar gisteren vertelde ze via de app dat ze erg nerveus is. Een aantal van haar studiegenoten is gezakt, dus dat maakt het extra spannend! Vanmiddag geeft ze biologie-les in mijn (lieve) mentorklas, terwijl haar beoordelaar meekijkt. Ze is tot in de puntjes voorbereid en heeft bewezen dat ze flexibel is en kan improviseren wanneer dat nodig is, dus het gaat haar vast en zeker lukken! Ik ga extra hard voor haar duimen! Morgen komt ze voor het laatst en is ze nog in mijn bloemles en bij de rapportvergadering. Daarna gaan we afscheid nemen en zullen  we haar gaan missen! Dus wat kleine, lekkere cadeautjes (Rituals en Tony's Chocolony) mét een kaartje zijn op zijn plaats.
En natuurlijk 'moest' er een kerstkaartje bij volgens dezelfde sketch. Nummer 3, dus nog een paar te gaan, voordat ik op schema ben...
Challenge;
Retro Sketches - RS#150

5 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Geweldige kaart voor je stagiaire, ik hoop dat ze het haalt, ze klinkt veelbelovend. De kerstkaart met dezelfde schets is totaal anders, ook gaaf en lekker stoer!

Ellen zei

Leuke schets en twee gave kaartjes! Ben ervan overtuigd dat het goed komt met Martine! Lief dat je haar zo verwend :)

Ela Rubira zei

Erg leuke kaartjes Colien, mooie kleurencombi vooral met dat geel! Daar is je stagiaire vast heel blij mee. Groet, Ela

Renate zei

Deze 2 kaartjes met super gave sketch zijn echt super leuk geworden. Het kaartje voor je stagiaire is gewoon helemaal ge-wel-dig!!!

-xies- Renate.

Durvina zei

Wat een lief gebaar!
En ze zijn allebei heel leuk.

liefs, Durvina