Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 15 augustus 2015

Fiets.

Dit leuke fietsje zat ook in het laatste IDEE&post pakket. En zeg nou zelf: het is toch errug leuk?! Bijna té leuk om niet te gebruiken, hihi. Maar het plaatje moest er toch aan geloven en prijkt nu op dit vrolijke verjaardagskaartje.
Gisteren voor de 2e keer een rondje in de polder gemaakt op de racefiets. Woensdag voor het eerst, toen 30 km, gisteren 27. Dat ging prima, tot op het einde, toen kreeg ik last van mijn schouders/nek en wist ik niet zo goed meer hoe ik moest gaan zitten, haha. Maar het smaakt nog steeds naar meer, dus morgen maar weer een stuk(kie)....
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS#199

6 opmerkingen:

Linda van der Velden zei

Leuke kaart zeg! En wat toepasselijk bij je eigen racefiets-avontuur :). Wij hebben toevallig ook pas sportieve fietsen gekocht (kruising tussen een mountainbike en racefiets) heerlijk om te doen!

Mariken zei

Ze zijn enig, je kaartjes met de spulletjes van IDEE&Post. Zo kleurig, echt zomers. Gos, en wat goed zeg, jouw fietsactiviteiten!! Fijn weekend!

Sarah zei

Leuk kaartje ! Veel plezier met het fietsen .
Liefs ☆ Sarah ☆

Kim S zei

What a sweet scene in wonderful fresh colors! I love the patterns you have chosen. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

GerJanne zei

Heel gaaf bedacht deze kaart met de sketch! Die fiets is ook superleuk.
En jij gaat maar door, met fietsen, ook zonder Rolf nu zijn vakantie dus afgelopen is...of tenminste maandag. Je kan nog heel wat kilometertjes trappen. Geniet nog van je vakantie!
Groetjes,
GerJanne

Karren zei

Fabulous card! The bicycle is so fun and I love the bright and cheerful colors you've used. Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.