zaterdag 1 augustus 2015

Merci!

Zo.... de week zomerkamp zit er weer op. Afgelopen week ruim 80 kinderen bezig gehouden in en rondom Kamphuis Ahoy in Oosterhout. Het waren leuke dagen en ondanks het niet echt zomerse weer (m.u.v. gisteren, dat was een zonnige afsluiter) hebben we het goed naar ons zin gehad. 
Door alle activiteiten is het er afgelopen week niet van gekomen om te fröbelen en vandaag was het hoog tijd thuis wat klussen te doen. Behalve de kampspullen opruimen, was er de was die weggewerkt moest worden en schreeuwde de voortuin om een snoeibeurt. 
En natuurlijk mocht een heerlijke polderwandeling met Suus en Briep niet ontbreken, want het was heerlijk weer! Wat kunnen die twee fantastisch ravotten samen, dat is genieten voor ze (en voor ons)! Gelukkig wonen we vlakbij de polder: we lopen de straat uit en daarna kunnen ze los, daar komt alleen landbouwverkeer....
Maar vandaag is het ook 1 augustus en ik had Marleen en Mandy beloofd om mee te doen met PapierPlezier. Deze eerste van de maand augustus is het de bedoeling een cadeauverpakking te maken met het girafje van Marianne Design. Aangezien we iemand willen bedanken, was het een prima plan om dit te combineren met de uitdaging van de dames. Dus heb ik einde van de middag dit cadeau-tasje versierd en er lekkere chocolaatjes en een bloemenbon in gedaan. 

8 opmerkingen:

  1. Dat ziet er leuk en lekker uit...:-)!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super schattig Colien! Ook lekker uiteraard, lg Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je zo'n leuke week hebt gehad, dat is jou wel toevertrouwd! En de hondjes, dat gaat prima, zo te zien! Je bedankje, met dat lieve grirafje is super, ziet er tof uit! Liefs vanuit Tenerife, van ons, voor Rolf en jou en de beestjes xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het zakje werd erg leuk ! Vandaag bij mij op mijn blog een mini zakje met een veertje .
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je week lijkt voorbij gevolgen ! superz, jammer van het weer... Mijn oudste, in Japan, zit te puffen onder 37 graden alle dagen, gelukkig is er wel wat wind, maar toch... schaduw is er schaars (lees : niet).
    Heel erg leuk bedankje heb je gemaakt ! toppie ! en de honden, geweldig toch ! en ze groeien zooo snel, onze pup is ondertussen een dikke 4 maanden oud, maar al dubbel zo groot als we haar gehaald hebben. Ze moet uiteraard nog wel wat groeien, maar met dit tempo... =) los lopen doen ze natuurlijk het liefst, maar hier in Belgie en onze omstreken is het echt wel zoeken, boetes zijn 50 euro per hond als ze je betrappen, dat wordt dan een duur uitje natuurlijk...
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een lief cadeautje is het zo.
    Een zelfgemaakte verpakking is toch altijd leuker geven (en krijgen). Het girafje ligt te wachten op mijn knutseltafel. Hopelijk kan ik vandaag nog wat freubelen, want morgen roept de plicht alweer.
    Heel veel plezier in Limburg! Gaat vast lukken.
    Groetjes en geniet ervan,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke cadeautas heb je ervan gemaakt Colien! De kleuren zijn weer lekker stoer en de bloemtjes maken het weer er lief. Het knijpertje met de frutsels maakt het helemaal af...weer helemaal top!
    Gezellig dat je weer meedoet met ons Papier Plezier.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je weer met ons meedoet :) . Jou verhaal haalde bij mij ineens veel oude herinneringen op. Toen ik jong was (whaha hoor mij nou ;) ) gingen wij ook ieder jaar naar dat kamphuis! Oh wat ben ik benieuwd hoe het er nu uit zal zien.... Het was toen al uhm hoe zou ik het netjes verwoorden? Oud..? Haha. Maar dat maakte allemaal niet uit. En de omgeving is er prachtig!! Wij deden ook altijd vossenjacht in het overdekte winkelcentrum. Iedeaal met slecht weer ;) . Maar goed nu eventjes terug komen bij je schitterende creatie! Het is echt weer helemaal Colien. Super mooi dus! Lief met de bloemetjes en stoer door de zwarte details! Ik zal hem weer Pinnen op mijn Papier Plezier bord.

    Lieve groetjes, Mandy

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien