Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 19 augustus 2015

Life is good because it's your birthday.

Er staan aardig wat verjaardagen op de kalender deze en komende maand, dus er valt nog genoeg te fröbelen met het zomerse IDEE&post-pakket. Ook dit kaartje is gemaakt met een Summer sun papiertje en wat die-cuts uit het pakket. Aangevuld met een touwtje, knoop en pakletters ontstond dit verjaardagskaartje.
Voor mijn ouders die terugkwamen van hun 6-weekse vakantie in Australië heb ik gisteren 3 welkomst-presentjes gemaakt. Geen kaartjes of iets anders met papier, maar bloemstukken. Er zijn momenteel prachtige zonnebloemen te koop en de stukken heb ik aangevuld met blad en bloemen uit de tuin. Helaas vergeten om foto's te maken (het was nog vroeg), maar dat komt misschien nog wel...
Challenge;
Retro Sketches - rs#177

6 opmerkingen:

Gaby Dierx zei

Lekker vrolijk en leuk met die flipflops!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Maria V zei

Wat een gezellige zomerkaart.

Blankina zei

Leuke zomerse verjaardags kaart Colien!
LG Blankina

GerJanne zei

Heel leuk kaartje! Ik hoop dat de zomer nog even aanhoudt, dan kan ik dat papier nog gebruiken. Er komt steeds wat tussen.
Groetjes,
GerJanne

Miranda Staring zei

Dit streeppapiertje is mijn favoriet uit het blokje en zo met de slippertjes erbij helemaal leuk. Een lekker vrolijk kaartje, top!

Sanne zei

Jij bent druk bezig geweest in de vakantie. Ik heb Blogland een beetje verwaarloosd en vele creaties van jou dus gemist. Je hebt weer erg leuke dingen gemaakt. Tot snel!

Liefs Sanne