maandag 26 oktober 2015

Jarig in de mentorklas.

Het is herfstvakantie, dus plaats ik een berichtje over school = werk, haha.
Net als voorgaande jaren ben ik mentor van een BB-klas (BasisBeroepsgerichte leerweg) op ons VMBO. Voor elk van mijn mentorleerlingen maak ik een kaartje als hij/zij jarig is. Ik maak ze meestal maar in serie, zodat ze allemaal ongeveer dezelfde krijgen. Best handig voor tieners om niet teveel verschil te maken ;-) 
Omdat ik met mijn klas 'ben meegegaan', (eerst leerjaar 1, nu 2) wilde ik iets anders maken dan deze van vorig jaar. Dit keer heb ik een Blueprints-die-namics (nr 26) van MFT gebruikt. Ik mocht em lenen van Nelly, superhandig en gezellig met de ballonnen en tekst. Het gebruikte papier is van Action en de namen heb ik gemaakt met de letterstempels van Hema. Inmiddels liggen ze voor het hele schooljaar klaar in mijn kastje op school...

10 opmerkingen:

  1. Leuk gebaar en leuk al die bonte kleurtjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze zo ontzettend leuk! Lekker fleurig en heel persoonlijk met de naam en de datum er op. Het lastige van papiertjes van de Action is soms dat ze zo lastig met elkaar combineren door de drukke motieven, maar voor deze kaarten zijn ze ideaal. Nu wil ik de ballon ook! Vervelend dat jullie terugrit nog langer duurde, maar gelukkig was het de rit wel waard. Ik zou zo elke maand naar Bovenkarspel willen afreizen voor zo een leuke dag... ;-) Op naar de volgende keer, hopelijk tot ziens. Ik wacht jouw berichtje en foto's af, ik moest even mn hele week aan ingepland berichten omgooien om het verslag van de workshop er tussen te plannen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahahaha, ja logisch dat je het over school hebt in de vakantie...maar je kaartjes zijn echt super zeg. Zo vrolijk en je hebt gelijk: geen onderscheid maken, daar zijn ze op die leeftijd nog best gevoelig voor. De naam erop vinden ze altijd erg leuk. En handig dat je ze voor het hele jaar nu hebt klaarliggen.
    Ik zag je al op de foto bij oma DEE met Mariken. Leuk!
    Groetjes en geniet van jevakantie!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze zijn echt superleuk !!!!
    Geniet van je vakantie !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hartstikke leuke kaartjes. Ziet er super uit Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Handig inderdaad om een serie te maken en hoe leuk zijn ze!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat je dat doet!!
    En wat zijn ze gaaf!
    Die van vorig jaar trouwens ook ;)

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze zijn super leuk! Met naam en datum, dus lekker persoonlijk. Slim ook om ze verder zo goed als hetzelfde te houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geweldig, als je mentor zo attent is! Ik denk dat je daarmee telkens weer scoort bij de jeugd. Een echt leuke serie. Stoer en ook wel een beetje lief, passend bij de leeftijd en zowel voor jongens als meisjes!
    Fijne vakantie!

    Helaas was ik zaterdag verhinderd. Ik had mij in eerste instantie opgegeven voor de workshop jaarkalender maken Bij Oma Dee. Had je graag ontmoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat lief dat je dit doet. Ik begin daar niet aan ;-) Ik vind de kaarten heel erg stoer. Daar kan je vast mee aankomen bij die pubers!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien