Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 8 januari 2016

2x Sketch.


Al een tijdje geleden is Cissie verhuisd, dus hoog tijd om een kaartje te sturen. Het werd het bovenste kaartje. Maar ik wilde ook nog de cirkel met mooie tekst (gestempeld bij Mariken afgelopen kerstvakantie) gebruiken. Dus hupsakee: nogmaals mijn favoriete bloem van Marianne Design gestanst en een tweede kaartje gemaakt. Die komt in de verkoop voor Alpe d'HuZes. Rolf gaat weer meedoen, dit keer samen met Ellen, zijn moeder. Zij is in december 69 geworden en wil de berg nog voor haar 70e beklimmen, heel stoer! Maar ze is superfit en wandelt heel wat af met haar 2 Cairn-terriër-hondjes.
Challenge;
Mojo Monday - MOJO4297 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

hele leuke kaartjes zijn het zo geworden ! proficiat met je dt schap !
grtjs,martina
x

Sabine zei

Hele leuke kaartjes zijn het geworden! Liefs Sabine

Nicole Parmentier zei

Super leuke kaartjes! Lekker stoer met het ribbelkarton en houtprintje. Petje af voor je moeder, op die leeftijd nog de berg op, ik doe het haar niet na!

Ellen zei

Gave schets en twee leuke kaartjes! Wat dapper dat Ellen ook de berg op gaat.

Annigide zei

Wat heb je met deze sketch twee leuke kaartjes gemaakt. Zo knap van Ellen om dit te gaan doen! Je kerstkaart voor week 1 met de cirkels vind ik echt heel erg leuk. En dan nog 2 leuk verjaardagskaartjes die ik nog niet had gezien.
groetjes Angelique

Marjan Küppers zei

Twee verschillende kaartjes en allebei mooi! Gave tekst op de tweede en erg leuk huisje op de eerste.
Wat goed van je schoonmoeder om aan die klim te gaan beginnen, maar zo te lezen heeft ze al conditie en moet het dus ook gaan lukken.

Linda van der Velden zei

Gave kaartjes Colien! Mooie kleuren en designs!