Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 31 januari 2016

Afscheid.

 
Afgelopen vrijdag was het afscheid van tante Loes(je). 's Morgens hard gewerkt op school = werk om het bloemschiklokaal netjes te maken en gezellig ingericht voor de open dag. Toen snel naar huis, eten, omkleden en vanuit Brabant naar Haarlem. 
Dit was het bloemstuk dat ik maakte namens onze familie. Omdat ik de meeste rouwkaartjes die bij de bloemist te koop waren te somber vond, heb ik er zelf eentje gemaakt. Twee banners/fishtales gesneden en er met de Helleborus-Collectables van Marianne Design bloemetjes op gemaakt. De kleurtjes aangepast door met donkergroene Distress inkt te stempelen en met lichtgroen vanuit de hartjes te verven.
's Avonds nog naar Eindhoven geweest voor een concert, gisteren een drukke open dag gehad (hopelijk levert het veel nieuwe leerlingen op, altijd spannend!) en gisteravond nog een Popquiz gepresenteerd. Je begrijpt dat het motto van vandaag is:
Alles mag, niksen moet! :)

9 opmerkingen:

Margriet Tournier zei

Wat een mooi bloemstuk met bijpassende kaart heb je gemaakt, al was de aanleiding natuurlijk minder leuk. Je hebt er wel echt een persoonlijke touch aangegeven, dat moet een goed gevoel hebben gegeven.

Groetjes,
Margriet

Cinderella zei

Heel erg mooi gedaan en heel veel sterkte
Xxx
Cinderella

GerJanne zei

Ha Colien,
ja dat snap ik, alles mag niksen moet! Tsjonge, wat heb jij drukke dagen achter de rug!
Het bloemstuk is prachtige en je kaartje is perfect qua kleur en vorm.
Ik hoop dat je een heel relaxte dag hebt!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Prachtig bloemstuk! Mooi dat je er ook nog een bijpassend kaartje bij hebt gemaakt. Pffff... wat een drukte bij jou! Hopelijk gaat het niksen heel goed vandaag :)

Mariken zei

Wat mooi Colien, prachtig bloemstuk! En extra persoonlijk, met ook nog eens een eigengemaakt kaartje.
Wat was ik blij je gisteren te zien, met je kan warme koffie, heerlijk!! En...lekker rustig aan gedaan vandaag? Dat was ff nodig he?! Tot morgen, xx

Miranda V zei

Echt een prachtige bos is het geworden. Heel persoonlijk zo, mede door je bijpassende en mooie label. Heel veel sterkte met het verlies, ga jij maar even bijkomen na deze hectische dagen!

!neke zei

Oeps wat een prachtig stuk !!!!
Je hebt hektische dagen gehad !
Maar als het allemaal lukt geeft het ook veel voldoening !

groeten Ineke

Blankina zei

Jeetje gecondoleerd Colien wel een prachtig bloemstuk..liefs Blankina

Marjan Küppers zei

Gecondoleerd Colien! Wat een prachtig bloemstuk, echt erg mooi.