Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 januari 2016

Oh, SNAP! in de lift.

Het heeft even wat tijd gekost, maar op de valreep dan toch mijn deelnemende kaartje voor de Lift Challenge. Het te liften kaart is van Sanna en als je op de link klikt vind je een goede turorial. Het gaat om de techniek: stempelen door een stencil en dat omlijnen met fineliner. 
Het stencil dat je kiest is naar eigen keuze, maar wel moet deze techniek een groot gedeelte van je kaart beslaan. Het voorbeeld zie onderaan dit blogbericht.
Ik begon met een Mask van Dutch Doobadoo: Flower Swirl. Een flinke klus, het bleek een bewerkelijke mal. Het resultaat is wel mooi, maar niet helemaal geschikt voor deze challenge. Dus dit eigengemaakt designpapier kom je vast nog eens tegen op mijn blog.
Daarna een 'makkelijkere' mal uitgezocht. Iets grovere gaten, dus makkelijker stempelen. Ook weer een mooi resultaat na het omlijnen met de fineliner, maar ik vond em té abrubt eindigen aan de rechterkant. (Uiteindelijk bleek de 2e versie het meest naar mijn zin) Dus nog een poging, mask weer vastgeplakt met washitape en een gedeelte niet gestempeld. Maar hier vond ik de spetters weer iets té... Ach, zo blijf je kritisch, toch?! 
Challenge;

9 opmerkingen:

Mariken zei

Wat een klusje is dit...maar echt supermooi! Wat een gaaf resultaat!!

Sabine zei

Hele mooie kaart! Heel gaaf gedaan Liefs Sabine

Annigide zei

Wat een mooie kaart heb je voor de liftchallenge gemaakt, heel goed gelukt. Je eerste versie ziet er ook heel mooi uit, zeker nog een keer gebruiken.
groetjes Angelique

Ellen zei

Wat een werk! Ik geloof niet dat ik daar het geduld voor heb ;) Maar wel een heel mooi resultaat. Ik ga ook voor nummer 2, spetters zijn juist gaaf zo.

GerJanne zei

Hoi Colien,
ik begrijp precies wat je bedoelt. Mijn stencil is ook rechthoekig en ik heb er een driehoek gedeelte van genomen, ook omdat ik dat rechte niet mooi vond.
En dan is de 2e toch het beste!
Groetjes,
GerJanne

Marjan Küppers zei

Het hangt inderdaad erg af van je stencil en dat viel ook mij tegen, hoor. Maar jouw versie vind ik gaaf, erg leuk die spetters erbij en wolkje en label! dank je wel eer Colien!

!neke zei

Super goed gelukt !
Tja, heeft wel wat werk als gevolg !
Je eerste is een prachtige ondergrond......
Wacht het af !

groeten ineke

Sarah zei

Ik vind ze mooi gelukt !
Liefs Sarah

Cornelie zei

Wauw, jij bent er lekker mee bezig geweest! Mooi. Je swirl achtergrond ziet er ook echt supermooi uit! Benieuwd... Tof je liften, en erg leuk dat je weer met ons meedoet!