Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 8 februari 2016

Better late than never....

Oeps, met het omslaan van het kalenderblad (vorige week) zag ik 2 verjaardagen op 1 februari.Te laat met m'n kaartjes, dus de slak met bijbehorende stempeltjes weer tevoorschijn gehaald. 
Samen met de vrolijke papiertjes van Hema zijn het gezellige laatkomertjes geworden. Ik weet dat beide jarigen het wel kunnen waarderen om alsnog een kaartje te mogen ontvangen.
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS222

11 opmerkingen:

Mariken zei

Als je zo'n schattig ' te laat ' kaartje krijgt, lijkt het me helemaal goed! Wat zijn ze leuk! Geniet van je vrije dagen!! Xx

Mariëtte zei

Super leuk kaartje! Leuk om dan toch nog post te ontvangen. Groetjes Mariëtte

Nancy Soetaert zei

moest onlangs ook met deze slakjes aan de slag... Hoe dan ook , beter laat dan niet, en wie is niet blij met zo'n mooie kaartjes als die van jou!
groetjes, nancy

Sabine zei

Leuke kaartjes heb je gemaakt! Liefs Sabine

Bernadet zei

Geweldig leuke kaartjes heb je met deze slak gemaakt Colien!

Rimmie zei

Ze zijn weer leuk!
Het slakje is toch ook wel erg leuk!

Groetjes

Rimmie

Marrie zei

Ja ze blijven leuk de slakjes dus kan altijd hoor ook als je kaart te laat is!!!

Lieve groetjes Marrie

Margo zei

Wat een schattige kaartjes Colien !
Groetjes
Margo

GerJanne zei

Hahaha, nou je schreef bij mij dat je een te laat kaartje maken ook erg leuk vond, dus dat komt nu goed uit! Ze zijn allebei heel leuk, die slak komt bij jou wel goed van pas nu!
Groetjes,
GerJanne

Nicole Parmentier zei

ha ha daarom moet je ook altijd een slak of schildpad in je collectie hebben! Je kaartjes zijn schattig, het wordt je vast vergeven dat ze wat later zijn bovendien krijgen ze nu de aandacht die ze verdienen!!

Ellen zei

Het is altijd leuk om post te krijgen, maakt niks uit als het een paar dagen te laat is. Zeker niet als het dan zulke vrolijke kaartjes zijn als deze. Slakje is en blijft leuk (en handig ;))!