Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 22 februari 2016

Dutch Doobadoo-dag #1.

Vandaag laat ik jullie twee van de 4 resultaten van de workshops van afgelopen zaterdag zien. Als eerste schoven Nelly, Daniëlle en ik aan bij Janet Blaauw en hebben we deze theepot gemaakt. Met behulp van een mal is de vorm getekend en geknipt. Achter de pot zit een doosje, waarin theezakjes zitten. Totaal niet mijn stijl, maar leuk om eens cadeau te doen. Daarna gingen we aan de slag met gelli plates en hebben we een leuk foto-albumpje gemaakt, maar dat laat ik later nog zien wat dat geworden is...
Nu wel de laatste workshop: een Paascreatie. Ook hier met behulp van een mal het cardstock en designpapier getekend en daarna geknipt. Het doosje was al kant en klaar. Er zal nog een 3D-plaatje bij, maar dat heb ik weggelaten. 
De cardboard eitjes en het labeltje waren iets meer in mijn straatje, maar ook deze 'basket of goodies' gaat waarschijnlijk binnenkort verhuizen ;-)
Challenge;
De Egel - Alles behalve vierkant of rechthoekig.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Verrassend leuke 'kaartjes'...:-)!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ellen zei

Niks mis mee om af en toe iets te maken dat niet helemaal in je eigen straatje past. Op de één of andere manier leer je op zulk soort worskhop toch altijd iets. En bovendien is er altijd wel iemand die er wel blij mee is, toch?! Gaat toch vooral ook om de gezelligheid (en misschien de gelliplates???). Werk ze xxx

Sinikka zei

Ik als niet thee drinker vind de kan super geworden. Ik heb normaal niks met die mallen van DDD, maar deze is wel erg leuk!

Mariken zei

Allerbelangrijkste is dat het een gezellige dag was, en je leert er altijd veel van. Je hebt leuke en afwisselende dingen gemaakt!

Marjan Küppers zei

Inderdaad niet zo heel erg jouw dingen, maar toch vind ik je resultaten mooi geworden, vooral de onderste! Ben benieuwd naar het gelli-plate albumpje.

!neke zei

Hoe grappig is dat, je gaat aan de slag, wil er het beste van maken en het wordt
nooit jouw ding.
Waarschijnlijk wel een leuke dag gehad !
En de krijger van deze attenties zal zeker blij zijn !

groeten Ineke

GerJanne zei

Ik dacht al: dit is toch niet van Colien? Maar altijd leuk om eens wat anders te proberen. Stel je vindt het geweldig leuk, had je anders niet geweten. Je onderste kaart is ook leuk! Dank je voor het meedoen bij de Egel!
Groetjes,
GerJanne

Annigide zei

Wel leuk om workshops te volgen ook al is het niet jouw ding. Je steekt altijd wel wat op en je hebt gelijk twee creatie's waar je iemand blij mee kunt maken.
lieve groetjes Angelique

Janine Vegter zei

leuk

Hobbywinkel De Egel zei

Wat leuk dat je meedoet met onze 'alles behalve vierkant' Challenge !
Bedankt voor je deelname en veel succes.

{Challengeblog De Egel}
{Hobbywinkel De Egel}