Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 28 februari 2016

Dutch Doobadoo-dag #2.


  
Jullie hebben nog twee van de 4 resultaten van de Dutch Doobadoo-workshops van vorige week zaterdag tegoed. Vandaag laat ik jullie zien wat we in de derde workshop hebben gemaakt: een mini foto albumpje verstopt in een Merci-doosje. 
De buitenkant is gemaakt door met de Dutch Doobadoo-mal de vorm uit te tekenen en daarna te knippen. Geen Merci-chocolaatjes erin, maar een albumpje, dat bestaat uit 2 ongelijke stroken kraft cardstock, waarvan er eentje met de randpons is bewerkt.
Omdat ik tijdens de Dutch Doobadoo-dag geen foto's bij me had en nog geen idee had welke plaatjes erin zouden komen, heb ik het albumpje thuis afgemaakt. Ik heb ervoor gekozen om er een kadootje voor mijn ouders van te maken en fotootjes van hun 4 dochters erin te verwerken. Vandaar ook het klavertje 4 (gemaakt van 4 hartjes) op de buitenkant. De namen zijn gemaakt met Dovecraft Alphabet stempeltjes. Alles is bewerkt met Vintage Photo Distress inkt.

13 opmerkingen:

 1. Leuk om je zussen en jezelf erin te plakken...leuk kadootje.
  De mijne is ook bijna af :-) (nog net zo veraf als vorige week)

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stoer albumpje, echt iets voor jou. En wat lief om het voor je ouders af te maken met foto's van hun vier meiden erin. Ook echt iets voor jou :) Weer een beetje oogeknapt? Fijne zondag xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend GAAF Colien....en leuk dat je het voor je ouders hebt gemaakt met de foto's van hun vier dochters erin!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee, de 4 zussen....
  Mooi geworden en je ouders zullen blij zijn !
  Ziet er stoer uit !!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuk idee zo'n album voor je ouders met al de dochters erin! De doosjes zien er inderdaad stoer uit! Erg leuk gedaan en bedacht met dat klavertje vier op de voorkant. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat je dit leuk en lief gemaakt! Wat zullen je ouders hier blij mee zijn, rijkdom in een boekje! Hoe gaat het met je, beetje opgeknapt?? Fijne zondag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt te gek vind ik dit, heel mooi!! En hoe blij zullen ze hiermee zijn, jouw ouders.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf gemaakt zeg! Heel leuk cadeautje Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waanzinnig Colien! De klavertjes vier gemaakt van vier hartjes die symbool staan voor jullie (vier dochters) vind ik heel ontroerend en ik denk jouw ouders ook :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zullen je ouders blij zijn met dit prachtige albumpje! En dat klavertje vier vind ik een geniaal idee, echt gaaf gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk idee en wat een mooi papier. Hiermee heb je je ouders verwent. Gezellig zo`n meiden club.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat is dit supermooi gedaan ! heel erg leuk uitgewerkt, een fijn aandenken zo
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een geweldig cadeau voor je ouders, erg leuk met jullie foto's er in. Lekker stoer, maar ook lief. Het klavertje van hartjes is een mooi detail!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien