Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 28 februari 2016

Dutch Doobadoo-dag #2.


  
Jullie hebben nog twee van de 4 resultaten van de Dutch Doobadoo-workshops van vorige week zaterdag tegoed. Vandaag laat ik jullie zien wat we in de derde workshop hebben gemaakt: een mini foto albumpje verstopt in een Merci-doosje. 
De buitenkant is gemaakt door met de Dutch Doobadoo-mal de vorm uit te tekenen en daarna te knippen. Geen Merci-chocolaatjes erin, maar een albumpje, dat bestaat uit 2 ongelijke stroken kraft cardstock, waarvan er eentje met de randpons is bewerkt.
Omdat ik tijdens de Dutch Doobadoo-dag geen foto's bij me had en nog geen idee had welke plaatjes erin zouden komen, heb ik het albumpje thuis afgemaakt. Ik heb ervoor gekozen om er een kadootje voor mijn ouders van te maken en fotootjes van hun 4 dochters erin te verwerken. Vandaar ook het klavertje 4 (gemaakt van 4 hartjes) op de buitenkant. De namen zijn gemaakt met Dovecraft Alphabet stempeltjes. Alles is bewerkt met Vintage Photo Distress inkt.

13 opmerkingen:

Nelly zei

Leuk om je zussen en jezelf erin te plakken...leuk kadootje.
De mijne is ook bijna af :-) (nog net zo veraf als vorige week)

Groetjes Nelly

Ellen zei

Wat een stoer albumpje, echt iets voor jou. En wat lief om het voor je ouders af te maken met foto's van hun vier meiden erin. Ook echt iets voor jou :) Weer een beetje oogeknapt? Fijne zondag xxx

Diny zei

Wat ontzettend GAAF Colien....en leuk dat je het voor je ouders hebt gemaakt met de foto's van hun vier dochters erin!
Groetjes Diny

!neke zei

Wat een goed idee, de 4 zussen....
Mooi geworden en je ouders zullen blij zijn !
Ziet er stoer uit !!!!

groeten Ineke

Marijke zei

Een heel leuk idee zo'n album voor je ouders met al de dochters erin! De doosjes zien er inderdaad stoer uit! Erg leuk gedaan en bedacht met dat klavertje vier op de voorkant. Groetjes Marijke.

Mariken zei

Wat je dit leuk en lief gemaakt! Wat zullen je ouders hier blij mee zijn, rijkdom in een boekje! Hoe gaat het met je, beetje opgeknapt?? Fijne zondag verder!

Marjan Küppers zei

Echt te gek vind ik dit, heel mooi!! En hoe blij zullen ze hiermee zijn, jouw ouders.

Sabine zei

Gaaf gemaakt zeg! Heel leuk cadeautje Liefs Sabine

Chantal zei

Waanzinnig Colien! De klavertjes vier gemaakt van vier hartjes die symbool staan voor jullie (vier dochters) vind ik heel ontroerend en ik denk jouw ouders ook :)
Groetjes Chantal

Nicole Parmentier zei

Wat zullen je ouders blij zijn met dit prachtige albumpje! En dat klavertje vier vind ik een geniaal idee, echt gaaf gedaan!!

Maria V zei

Wat een leuk idee en wat een mooi papier. Hiermee heb je je ouders verwent. Gezellig zo`n meiden club.

martina's kaartjes zei

wat is dit supermooi gedaan ! heel erg leuk uitgewerkt, een fijn aandenken zo
grtjs,martina
x

Miranda V zei

Wat een geweldig cadeau voor je ouders, erg leuk met jullie foto's er in. Lekker stoer, maar ook lief. Het klavertje van hartjes is een mooi detail!