Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 12 mei 2017

Hello & Hugs.

In de meivakantie heb ik m'n nieuwe Distress inktjes uitgeprobeerd en verschillende achtergrondjes gemaakt. Ook op verschillende soorten papier. De regenboog hierboven is gemaakt op kraft, waardoor de kleurtjes wat donkerder zijn geworden.
En omdat ik de letters eruit gesneden heb, kon ik ze in een ander kaartje inleggen. Dat werd dit zwarte kaartje, mooi contrast. De witte tekst heb ik met de hand geschreven met een witte Sharpie pen.
En hier heb ik de kleurtjes uitgeprobeerd op wit papier, waardoor er een heldere regenboog is ontstaan. Helaas was de letter U wat eigenwijs en is ie tijdens het uitsnijden wat scheef gaan staan. En ik had em nog wel met washitape vastgezet....jammer! 
Ook hier de uitgestanste letters bewaard voor een contrast-kaartje. Clean and simple, ook leuk!
Hier zie je dat de letters ingelegd zijn, geeft een mooi effect. Drie kusjes erop en klaar! Met 2 Distress oxide achtergrondjes zijn op deze manier vrij snel 4 leuke kaartjes ontstaan.

Bijna de laatste werkdag deze week. Morgen ga ik samen met een collega onze school promoten tijdens het Marianne Vos wielerevenement. We mogen de boeketten voor de winnaressen maken. Maar eerst vandaag nog een (misschien wel grotere) uitdaging: ik mag surveilleren bij een examen. Dat betekent.....niks doen! Ja, opletten natuurlijk... maar daar moet ik het bij laten.... Ben benieuwd hoe ik dat ga volhouden, haha.
Challenges;
CAS on Sunday - #107 Use glitter or sequins 
House of Cards - May Challenge

17 opmerkingen:

Mariken zei

Wauw, stuk voor stuk gave kaarten! En één ervan staat hier te pronken, blij mee. Die oxides zijn leuk hè, ik gebruik ze ook veel en graag! Surveilleren, en niets doen, oei, dat is lastig...alvast een gezellig weekend daarna...

Nancy Soetaert zei

Oei, surveilleren zou ook niet echt iets voor mij zijn, maar het moet natuurlijk wel gebeuren...
Toffe kaartjes, leuk idee die zwarte erbij!
ik zou bij de scheve u waarschijnlijk een vlindertje of lieveheersbeestje geplakt hebben alsof die de U omgeduwd had...
Fijne dag en geniet van het weekend!

Margo zei

Wat een leuke kaartjes Colien ! Mooi geschreven ! Veel succes met het surveilleren hoor ! Jammer dat je geen knutselspullen kan meenemen he ;)

Ellen zei

Hahaha ja, dat niks doen tijdens het surveilleren is lastig. Ik ben gisteren al aan de beurt geweest en mag vanmiddag weer. Sterkte ermee ;-) Je serie is echt supergaaf! Mooie achtergrondjes met teksten die voor allerlei gelegenheden bruikbaar zijn. Super!

Eri Kumeling zei

Wat mooi deze kaartjes met distress achtergrondjes en letters, leuk effect geeft dat op kraft.
Groetjes, Eri

Petra Raams zei

Wat een leuk effect geeft dat op de verschillende kaarten! Ach... één letter scheef, het geeft wel een nonchalant uiterlijk! Succes morgen tijdens het wielerevenement! groetjes Petra

Joke de Wit zei

Mooie kaarten Colien.gr.Joke

Nicole Parmentier zei

Wat gaaf zijn ze! Ik vind de zwarte versies misschien nog wel het mooiste... En ja, stilzitten... niet jou ding volgens mij! ;-)

Margot zei

Geweldig leuk Colien! Mooi kleurverloop!

Larissa zei

Wauw. Gave kaartjes zeg..
En dat geschreven tekstje..Top!. Mooi gedaan.
Hoe ging het bij de examens?
& succes en veel plezier morgen. Die boeketten worden vast erg mooi, laat dat maar aan jou over.
Fijn weekend.

Angelique zei

Vier mooie kaarten, wat een prachtige achtergronden had je gemaakt. Het inleggen van de tekst is heel mooi. Leuk om de boeketten voor de winnaressen te mogen maken. Ik hoop dat het gelukt is om stil te zitten tijden de examens.
groetjes Angelique

GerJanne zei

Wat een gave kaartjes zijn dit! Prachtige achtergronden zijn het geworden op kraft!
En die u, ach, best leuk eigenlijk! Hoe was het surveilleren? Nog examenkaandidaten betrapt? Zal wel niet, toch?
Leuk om de boeketten te maken..
GerJanne

Marjan Küppers zei

Leuk om te zien hoe ze allemaal weer zo anders zijn, en alle vier echt gaaf!

Kaartenkraam zei

Mooie kaarten, prachtig met dat kleurverloop maar ook de zwarte met gekleurde letters vind ik mooi!

groetjes van Ank

Sarah zei

Super mooie reeks.
En hoe is het stilzitten je afgegaan?

Miranda V zei

Echt mooi de achtergronden, verrassend ook hoe goed de kleuren uitkomen op de kraft ondergrond. De zwarte kaarten met gekleurde letters vind ik echt mega gaaf!

Em Louise Fairley zei

Beautiful backgrounds, Colien. I love the use of sequins too. ​Thanks for joining us at House of Cards this month. We hope to see you again soon.

​E​m AKA Creative Em
HOC DT