Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 19 mei 2017

Proost!

Een tijdje geleden kocht ik een leuk vel scrappapier op de rommelmarkt. Er staan heel wat rijen flesjes op en bij het doorkijken van een map papier kwam ik het tegen en kreeg ik het idee om daar wat kaartjes mee te maken. Uitgangspunt was de sketch en .....
Stijn die vandaag jarig is. Hij viert dat hij 11 jaar is geworden en vanmiddag zijn we even bij hem op visite geweest. De sequins in het schudgedeelte lijken wel bubbels uit de flesjes...
De foto's heb ik met m'n telefoon gemaakt en ook daarop bijgewerkt. (bijgesneden en ietsje meer contrast toegepast) Sinds vorige week heb ik een nieuwe laptop en ik heb er nog geen foto-bewerkingsprogramma op staan. Op de vorige laptop gebruikte ik Picasa, maar ik weet (nog) niet of ik dat nu weer wil... Bewerken jullie je foto's ook en zo ja: welk programma gebruiken jullie?
Challenge;
Sketch Saturday - #463

12 opmerkingen:

 1. Hey Colien, wat een gaaf scrappapier heb je gevonden, op een rommelmarkt nog wel. Superleuke kaartjes heb je gemaakt met de sketch. Schudkaartjes blijven toch altijd leuk!
  Ik gebruik Picmonkey om mijn foto's te bewerken. En dat vind ik ideaal. Veel pelzier morgen met Nelly en jullie knutseldate!!
  Groetjes
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jhaa drank, daar ben ik zo aan toe!! (vrijdagavond..) Maar voor een 11-jarige zonder alcohol mag ik hopen ha ha. Leuk zijn ze!
  Mijn foto's bewerk ik in Picture Manager, dat is een onderdeel van microsoft en zit op bijna iedere computer. Ik maak ze altijd een tikkie frisser en de kleuren lekker helder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof scrappapier heb je op de markt gevonden. Goeie koop.
  Leuk kaartje voor Stijn en de andere natuurlijk ook.
  Ik gebruik fotoflexer, maar ben daar niet echt tevreden mee nog. Dus ik spiek even mee met tips van andere als dat mag.
  Tot morgen, gezellig op stap met zn drieën.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ben altijd blij als ik mijn kaarten al op de foto krijg. Ik trek ze gewoon met mijn smartphone en buiten bijsnijden doe ik niks. Mijn foto' s zijn niet super maar voorlopig neem ik hier voldoening mee. Ik kom ook wel eens spieken naar tips voor later ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart Colien! Al een tijdje maak ik gewoon foto's met mijn telefoon. In het begin maakte ik de foto's met onze goede camera maar dan moet je de foto's weer overzetten naar je computer. Ik blog ook met mijn telefoon. Scheelt een hoop tijd, houd ik meer over om kaartjes te maken! En volgens mij is de kwaliteit prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. How fun! Love all the pop bottles and the sequins! So happy you joined us at Sketch Saturday! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha, leuke kaartjes zijn het ! mooi gedaan. je kan deze kaart ook maken eens ze de 16 zijn gepasseerd met andere soort 'drank' =)
  ik neem voorlopig nog foto's met een zeer eenvoudig klein fototoestel en bewerk ze nadien met een gratis fotoprogramma (bijsnijden, watermerk, kleurcontrast enz.) op de computer Corol paint shop photo Pro X3. Werkt voor mij nog altijd het makkelijkst (die onthoudt ook je laatste bewerkingen van de verschillende acties, makkelijk dus)
  succes
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is nog eens een goede koop en dan leuke kaartjes er mee maken, is twee vliegen in één klap. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn ze gaaf en dat schudgedeelte past er perfect bij! Leuk, zo'n vondst!
  Ik gebruik Photoshop voor mijn foto's, een illegale die mijn Rob heeft van Internet. Vaak kloppen de kleuren toch niet helemaal als ik van een kaart een foto heb gemaakt en zo kan ik ervoor zorgen dat de foto ook de werkelijkheid benadert.
  Ik gebruik op vakantie wel eens IPiccy, een gratis programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk dit papier, heb ik ook nog ergens. Zo leuk met die flesjes!
  Ik bewerk mijn foto's ook in Pic Monkey. Ze hebben nu ook een app, dus ik gebruik het ook op mijn telefoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Great card! Love the bright colors. Thanks for joining us at Sketch Saturday.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien