Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 19 augustus 2017

Fröbelmiddag bij Nelly.

Vorige week zaterdag waren Larissa en ik uitgenodigd bij Nelly om te komen fröbelen. Onze gastvrouw had 'iets' voorbereid, waar we via de app al een sneak preview van hadden gekregen... spannend! Het bleek om een doosje te gaan, waarin kaartjes van 10 x 10 cm passen.
En dat zijn er maar liefst 5 geworden. Ik heb ze allemaal gelift, dus onbeschaamd nageaapt, van Nelly. Zij had andere kleurtjes gebruikt, dan krijg je toch een heel ander effect. Mijn drie hoofdkleurtjes zijn geel, roze en blauw, zoals je ziet. 
Het doosje kan ook open. De strook is er als het ware omheen gevouwen. Ook aan de binnenkant dezelfde kleurtjes gebruikt, dankzij de papiertjes van Stampin'Up die we van Nelly mochten gebruiken.
En ook op elk kaartje heb ik me aan die kleurstelling gehouden. Tja, als je het strookje achter de cirkel ziet, weet je zeker dat ik bij Nelly was ;-)
En meteen het gat van de uitgestanste cirkel gebruikt om in te stempelen. Een simpel, one-layer kaartje.
Op een vierkantje kun je ook leuk de tekstjes combineren.
En dat lukt ook prima zonder vormpje. Dankzij de Misti is het gelukt om de tekstjes netjes recht te krijgen. Hier wel zwarte inkt gebruikt, zodat 'bedankt' extra aandacht krijgt.
En tot slot nog deze, met een gestanste bloem en plaksteentje. Hartstikke leuk om met verschillende vormpjes, inktjes en kleurtjes te spelen.
Tot slot nog de totaal-foto. Het was een productieve middag. En ook heel gezellig, want we hebben toch best veel zitten kletsen, hartstikke leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor je bezoekje en het zou leuk zijn als je ook bij Nelly en Larissa een kijkje gaat nemen om te kijken hoe hun 'bedankt-doosje' geworden is.16 opmerkingen:

Nelly zei

Was zeker een gezellige middag.....kijk nu al uit naar ons volgende knutselmiddagje.

Superleuke box en kaarten zijn het geworden.

Veel plezier nog op LL.

Groetjes Nelly

Ant zei

Ook deze box zit vol met hele mooie vrolijke kaarten.
Mooi gemaakt!
Fijn weekend.

Suzan zei

Wat ontzettend leuk Colien! Echt top!
Groetjes Suzan

Diny zei

Wow....wat gaaf Colien!
Jullie hebben weer een heerlijk knutseldagje gehad!
Groetjes Diny

Annemarie en Merit zei

Super leuke kaartjes gemaakt, jullie zijn wel productief bezig geweest zeg!
Groetjes, Merit en Annemarie

Marjolein zei

Heel erg leuk! Goed idee. Altijd gezellig om met elkaar te fröbelen :)

Kaartenkraam zei

Dat klinkt als een gezellige dag en je hebt mooie dingen gemaakt. Leuk zo'n serie bij elkaar passende kaarten, ze zijn stuk voor stuk prachtig!

groetjes van Ank

Ellen zei

Hahaha ja, door dat stippenstrookje is het wel duidelijk dat je Nelly gelift hebt (haar kaartjes dan hè ;-)). Leuke serie in bijpassend doosje. Altijd gezellig zo'n dagje samen knutselen. Nog veel plezier op Lowlands!

!neke zei

Leuke serie !!!!!
"Nelly" is goed te herkennen !!!

Mariken zei

Wat een tof doosje met bijpassende kaartjes! Echt een heel leuk projectje! En ook van mij veel plezier op Lowlands, geniet ervan!

Creatiels zei

leuk en gezellig een middag samen knutselen, mooi resultaat
geniet van het weekend
groetjes
Els

Marjan Küppers zei

Wat een leuk project! Mooi resultaat ook en meteen ook nog vijf gave kaarten rijker! Hoop dat jullie het leuk hebben op Lowlands, maar dat zal vast wel. Een collega van ons ging ook.

Angelique zei

Heerlijk om zo'n middagje samen te knutselen. Prachtig doosje met mooie kaartjes erin. Ook je "potjes" kaartjes zijn mooi geworden.
lieve groetjes Angelique

Joke de Wit zei

Wat een creatieve middag Colien mooi zijn ze allemaal.Gr.Joke

GerJanne zei

Hè, wat gezellig zeg, zo'n middag freubelen met zijn drietjes.
En het resultaat is prachtig. Veel gedaan onder leiding van Nelly. En bijna zonde om weg te geven, maar zou een heel leuk cadeautje zijn....
GerJanne

Nicole Parmentier zei

Superleuk dit doosje met kaartjes! En bedankt-kaartjes kun je nooit genoeg hebben. Om te bedanken voor zo een leuke dag bijvoorbeeld ;-)
Ook je jars zijn helemaal leuk, maar die had ik op fb al gezien.