Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 18 augustus 2017

Hooray, grab tequila & salt!

Nog een gezellig gevulde 'jar' uit de laatste IDEE&post. Dit keer een achtergrondje gemaakt met Stampin'Úp inkt en ook het rietje in gestempeld. Ook het dekseltje op de pot, de limoentjes en ijsblokjes zijn gestempeld en daarna uitgestanst. De glittertjes geven een sprankeling, zoals koolzuur, best grappig.
Ik heb een aantal limoentjes vastgelijmd op de achtergrond. De rest kan, samen met de gestempelde ijsblokjes, sequins en glitters nog wel shaken. De tekst 'hooray' is van Stampin'Up, evenals de stippellijn. Het tekstje daaronder zit in de zomerse IDEE&post.
Ook hier heb ik een inkeping gemaakt voor het rietje, maar je ziet dat het een beetje dubbelgevouwen is. Het is minder stevig als een echt rietje. 
Wij gaan voor ons eerste dagje Lowlands vandaag, duimen jullie dat het een beetje droog blijft?


5 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Weer zo'n leuke kaart Colien.Gr.Joke

Annemarie en Merit zei

Wat zijn ze gaaaaf allemaal! Je hebt er echt super leuke kaartje mee gemaakt zeg.
Groetjes, Merit en Annemarie

!neke zei

Helemaal leuk dit !!!!

GerJanne zei

Super leuk weer deze jar kaart. Er zaten er nogal wat in, in de I&P? Die flintertjes zijn echt leuk! En slim om wat van die limoentjes vast te plakken. Ik duim voor je, voor mooi weer. Wij hebben vandaag 5 graden gehad! Hihihi...bijzonder. En dan zie je overal toch buitenkeukens staan.... veel plezier!
GerJanne

Nancy Soetaert zei

ook deze bokaalkaart is heel mooi!
hopelijk hadden jullie vandaag niet zoveel regen als wat er hier vanmorgen uitgevallen is!
fijn weekend
nancy