Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 1 augustus 2017

Monochroom Thanks.


Toch nog even een kaartje in de (voor mij) Dagkamp-sfeer. Mijn vader heeft heel veel houten spelletjes en een scorebord gemaakt voor ons Highland Games thema. Allemaal vrijwilligers = liefdeswerk, maar wij vonden het een bedankje waard. En dat kreeg hij in vorm van een kratje bier.
Natuurlijk hoorde daar een kaartje bij en ik had nog wat restjes Schotse ruitjes liggen van de printjes die ik maakte voor de medailles. Die zijn goed benut!
Gisteren weer een heerlijk dagje gehad: rondje gefietst in de zon, wat geknutseld en bij vrienden op de camping op visite geweest. Op naar de volgende relaxte dag ;-)
Challenges;
De Egel - Monochroom

3 opmerkingen:

Sabine zei

Leuke kaart en lief dat je vader ook een bedankje krijgt. Want vrijwilligerswerk is onbetaalbaar Liefs Sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie monochroom bedankkaart heb je voor je vader gemaakt. Past perfect bij z'n presentje...LOL. Heerlijk toch om zo relaxt te genieten, ga zo door zou ik zeggen ;P
Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

Nicole Parmentier zei

Dit is de eerste keer dat ik een kaart zie die geïnspireerd is op een kratje bier! ha ha maar hij is wel heel leuk geworden, je vader heeft hem dubbel en dwars verdiend met zijn vrijwilligerswerk! Vandaag weer aan het werk gegaan, ben nu al jaloers op je relaxte dagje ;-)