zondag 26 november 2017

Happy Birthday, Claire.

Afgelopen vrijdag was Claire jarig. Zij is op school onze steun en toeverlaat, want zij is degene die altijd voor de opvang van onze leerlingen zorgt. In haar eigen, ruime (opvang)lokaal heeft ze haar zaakjes goed voor elkaar en is het gezellig, maar toch zijn de grenzen duidelijk aangegeven. 
Voor haar maakte ik dit kaartje en dat deed ik in een  doosje met 3 theebloemen. Ik had eigenlijk een Tony's willen geven, maar die gaf ik vorig jaar ook al en ik kreeg er afgelopen maandag eentje van haar voor mijn verjaardag.... dus even wat anders.
Ik heb vrijdag tegelijk met Claire getrakteerd. Zij had lekkere, eigengebakken cakes en ik zorgde voor citroen/manderijn-kwarktaartjes. Die maak ik altijd in glaasjes, lekker makkelijk serveren en het ziet er nog leuk uit ook. De schijfjes zijn gestempeld op papier en dat moet ik volgende keer maar niet meer doen. Sommige collega's hadden ze opgegeten, haha. 
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS314

13 opmerkingen:

  1. mooie kaart met een leuke schets. Toffe letterstansen!
    Je dessertje ziet er lekker uit! Je verhaal van de versierpapiertjes doet me denken aan de 'flippo's' die jaaaaaaaaaaaren geleden in zakken chips zaten, blijkbaar werden die soms ook tegelijk met de chips verorberd...
    Fijne zondag
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een leuke kaart! Slim de sketch verwerkt. En de cheesecake ziet er heerlijk uit....Dat mensen dan niet voelen dat het papier is he....Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart!
    Past erg mooi bij de sketch.
    Heerlijk zo'n glaasje met kwark.
    Grappig dat sommige collega's het papiertje opaten.
    Hadden zeker trek.:)
    Fijne Zondag en lieve groetjes Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk kaartjeheb je gegeven bij je cadeau..
    En leuke lekkere traktatie,s klein stukje papier kan geen kwaad, een hap en een slik en weg is het..hahaha

    fijne dag liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke fleurige verjaardagskaart, Colien. En je traktatie ziet er heerlijk uit, inclusief de papieren schijfjes😂Volgende keer stempelen op marsepein ofzo?
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave kaart voor Claire! Mooie happy birthday stans heb je gebruikt. En ja, waar zouden we zijn zonder haar?! Jouw traktatie ziet er prachtig uit. Heb 'm helaas niet geproefd, dus ook geen papiertje opgegeten ;-)Fijne zondag nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jhee wat heb ik weer veel gemist op je blog. Was even druk maar heb zojuist lekker even terug gelezen. Prachtige kaartjes allemaal weer. Deze is super maar die met het hertje was mijn favorietje. De tractaties hier zien er ook erg lekker uit, en ja dat kaartje.. zo leuk... misschien volgende keer stempelen op snoeppapier!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. oei volgende keer eetbaar papier nemen misschien(ha,ha)Een mooi kaartje voor Claire en een heerlijke traktatie voor je collega's

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja hé zou je niet? Het zie er net uit als echt! en dan in combinatie met dat lekkers in het glaasje, zou ik de verleiding ook niet kunnen weerstaan, ha ha. Leuk kaartje heb je gemaakt Colien, en je hebt je collega lekker verwend. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooi dit kaartje voor je collegaatje Colien en wat een heerlijk kwarktaartje heb je gemaakt...Ik doe dat ook altijd zo in glaasjes....en dan is succes altijd verzekerd...

    lieve groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gave kaart voor Claire (zo heet mijn dochter ook)! De glaasjes met inhoud zien er superlekker uit en haha ... opgegeten die papiertjes... oeps!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. O grappig dat ook de papiertjes verdwenen!! Ziet er feestelijk uit. Tof! Ook je kaartje is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wonderful colours and fabulous sentiment make this a great card! Thanks for joining us at FMS this week!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien