Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 21 oktober 2011

Halloween gift.

Whiehoo, herfstvakantie! En dat voelt dubbel goed op deze zonnige vrijdag! En vandaag weer een Halloween-freubel. Ik kan er geen genoeg van krijgen, ha ha.
Kan me voorstellen dat er mensen zijn die er niks mee hebben. Die kunnen dan snel doorsurfen naar bijvoorbeeld Sanne, Debby of Mariken. Dat zijn m'n scrapmaatjes en zij maken prachtige andere creaties! Even reclame maken :) Volgende week hebben we weer een scrapdagje gepland met z'n allen, heb er nu al zin in!!
Even over deze freubel: Het is een soort harmonica-tasje gemaakt van enveloppen. Daar kunnen kaartjes in gestopt worden. Zoiets hebben we ooit eens gemaakt tijdens een workshop bij Ge-We Hobby onder leiding van Yvonne. Toen was het een zoetroze versie, nu eentje in Halloween-sfeer.
Op de voorkant een lay-out volgens de uitdaging bij Sketch Saturday met Eerie-papier van BasicGrey. De leuke digi is van Bugaboo en heet 'Halloweenbrat wizard'. Ik heb haar ingekleurd met Derwents. Het kikkertje, spinnetje en de vleermuizen zijn gestanst en de eerste 2 daarna met een embossingmal bewerkt. De klemmetjes rechts onder bij het afdrukje zijn stickertjes uit een Halloweenkit. Verder nog wat glimsterretjes geplakt.
Hieronder de 3 kaartjes die ik erin heb gestopt;


Ook hier heb ik het Eerie papier gebruikt. En verder veel stickertjes, gestanste figuurtjes, kant en glimsteentjes toegevoegd. De overige vakjes worden opgevuld met afdrukjes die ik iemand kado wil doen.
Bedankt voor je bezoek en de leuke reacties die ik heb ontvangen de afgelopen tijd, super!
Challenges;
Sketch Saturday - Week # 177
Stamp with fun -  Gift
Cupcake Inspirations - Challenge 132
Papertake weekly - Spooooooky hues :)

9 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Hoi Colien,

Heb zelf ook weinig met Halloween, maar vind het super leuk om te zien, ook dit ziet er weer prachtig uit.
Fijne vakantie (hier zit hij er weer op)jammer jammer.
groetjes annemarie en merit

Rosina zei

Woooow wat een gaaf halloween creatie Colien....ook ik heb niets met halloween maar vind het wel leuk om naar te kijken....
fijne herfstvakantie volgende week...
groetjes Rosina

Mariken zei

Wat een project is dit, echt prachtig!!! En dank voor de reclame die je maakt voor mijn blog, altijd goed als er bloggers langskomen.
Fijne vakantie en tot volgende week,
xxx Mariken.

martina's kaartjes zei

waaaaauw colien !!! wat superleuk gemaakt ! helemaal toppie !
grtjs, martina
x

Debby zei

Hoi Colien,

Ik heb inderdaad niest met Halloween, maar deze creatie is super! Alles past erg mooi bij elkaar en de kleurencombi vind ik keigaaf! Bedankt voor de "reclame" en ook ik heb erg veel zin in volgende week vrijdag. Hier zit de vakantie er alweer op, maar met een scrapdag in het vooruitzicht aan het eind van mijn eerste werkweek weer, kom ik de week wel door ;-)
Groetjes Debby

Marijke zei

Wij hebben idd niets met halloween maar vinden de creaties die de anderen hiermee maken wel leuk om te zien. Maar jij Colien bent toch wel de ster in het maken van prachtige halloween creaties. Dit is echt een topper!! Prachtig geheel en mooi de losse kaartjes erin!!!
Fijne vakantie en geniet ervan, dat gaan wij ook doen! Heerlijk!!!
Groetjes, Marijke en Chantal

Ellen zei

Wederom een fantastische Halloween-creatie! Het is wel duidelijk dat jij een liefhebber bent. Des te beter, kunnen wij ervan genieten :)
Hier zit de vakantie er al weer bijna op. Ik wens jou een heerlijke week!

groetjes, Ellen

Sanne zei

Ik geloof dat ik deze gemist heb Colien, geen idee hoe dat kan! Wat is ie gaaf!!! Heel erg leuk gedaan! Bedankt voor de reclame en we gaan mekaar snel zien!

Groetjes Sanne

Anoniem zei

Gorgeous projects :) thanks for joining in with the Papertake Weekly challenge this week, Andrea