Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 8 juli 2013

A & B.

Afgelopen donderdag ben ik vrienden gaan helpen in hun nieuwe huis. Anje en Berry hadden de dag ervoor de sleutel gekregen en het behang in de slaapkamer afgestoomd. Daar moest dus een nieuw behangetje komen. Een leuke klus en met een gezellig muziekje erbij was het zo gepiept. Ik noemde het een 'scrapklus in het groot'. Het was tenslotte knutselen met schaar, lijm en (flinke stukken) papier. En een nieuw huis verdient een kaartje, vandaar dat ik aan de slag ben gegaan met de sketch van Mojo Monday. Het papier is een mix van diverse merken, maar het paste prima bij elkaar. Jullie kunnen vast wel raden op welk huisnummer ze wonen :)

Challenge;
Mojo Monday Sketch Challenge - Mojo 300

5 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

heel erg leuk gemaakt ! wow, behangen met deze temperaturen zal ook niet zo simpel geweest zijn,... ik heb nog een achtermuurtje te schilderen, geef ik je mijn adres even door ? hahahaha
nog een fijne dag,
grtjs,martina
x

M@rjan zei

Afstomen... pfff... kwam er van jou geen stoom af?? Maar fijn dat het klaar is, ze zijn vast blij met je. Gaaf kaartje, Colien, leuk die "bingo"kaart!

Riet zei

Wat een geweldige kaart.

Liefs Riet.

Ellen zei

Hahaha, scrappen in het groot! Ja, er zit wat in ;) Als het behangwerk net zo mooi is als je kaartjes, zullen ze vast super blij zijn geweest met jouw hulp. Leuk die A en B en het huisnummer erin verwerkt.
Groetjes, Ellen

Renate zei

Zo heb ik het eigenlijk nog nooit bekeken, scrappen in het groot. Met deze gedachten wordt behang afhalen geen vervelend klusje meer.
Je kaartje is heel leuk gemaakt.

Groetjes Renate.