Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 15 juli 2013

Zwanger in de lift.

Wat een leuk nieuws kregen we vorige week zaterdag te horen: er is weer iemand zwanger! Omdat het nog pril is, houd ik het bij 'iemand' en verklap ik later wel om wie het gaat. Maar ik kon niet wachten met het maken van een kaartje.
Toen ik het te liften kaartje van Valerie Stangle zag bij de Lift Challenge had ik meteen goede inspiratie. In neutraal oranje/wit, met een stempeltje van Kars en tekstjes van Marianne Design is het kaartje afgelopen zaterdag naar de blijde ouders-to-be gegaan.
Challenge;

9 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel mooi kaartje Colien!
Altijd leuk om ingewijde te zijn en dan vast een kaartje te kunnen maken.
Mooi met de liftchallenge gecombineerd.
Groetjes,
GerJanne

Marjan Küppers zei

Ik herkende de schets meteen, al heb je er je eigen draai aan gegeven en er een vierkante kaart van gemaakt. Mooi is hij, erg leuk dat fris oranje en wit! Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallenge.

Ingrid Reyners zei

Heel mooi dat oranje met de dots en kraft met wit. Hier zullen de aanstaande ouders zeker heel erg blij mee zijn. Groetjes Ingrid

Cornelie zei

Ook ik herkende de liftkaart direct! helemaal goed dus, en heel tof uitgewerkt! Dank je wel Colien!

Brendaxx zei

Ik vind m prachtig!! Heel erg mooi met dat oranje!

Renate zei

Super leuk gelift. Mooi ook met oranje.

Groetjes Renate.

Nadine zei

Ja top! Heel leuk en dat terwijl ik niet van oranje houd :). leuke combinatie van stempeltjes en patroontjes. Bedankt weer voor het meedoen Colien!

Dora zei

die sketch heb je prachtige uitgevoerd. erg mooi dat oranje!

Miranda V zei

Heel leuk! Oranje gebruik ik nooit, maar ik vind het op jouw kaart wel geslaagd. Goede neutrale kleur voor een zwangerschapskaart!