zondag 6 juli 2014

Hoera, 25 jaar getrouwd.

Vorige week vierden Rolf en ik ons 25 jarig huwelijk. Ofwel onze 'burgerlijke status update' ;)
Het was een heerlijke, ongedwongen en zonnige dag op een prachtige locatie aan de Maas en we hebben echt genoten. Vooraf heb ik flink geknutseld. Allereerst in de meivakantie gestart met de uitnodigingen:
In dezelfde stijl heb ik de bedankjes gemaakt. Doosjes (gekocht bij GeWe Hobby) beplakt met papier uit een blokje van Joy!, washi-tape en ook weer de bloem. In de doosjes een briefje met stempel 'Thanks so much' van Stampin'Up uit de 'Oh Hello'-serie:

Ook heb ik een alternatief gastenboek gemaakt. Allerlei verschillende blokken (uit een blokkendoos van de kringloop) in verschillende tinten blauw / turquoise (beetje slordig) geverfd en op een houten plaat gerangschikt:

Uiteindelijk de ondergrond ook geverfd en op de middelste blokken met onze namen en de datum geplakt met letters van Zeeman:


Paar watervaste stiften erbij en iedereen heeft zijn naam en/of wens erop gezet. Nu nog een keer alle blokjes vastlijmen, blanke lak er over spuiten en dan mag het bord aan de schutting in de tuin. We kregen heel veel leuke reacties op dit idee. Ben zelf ook tevreden en we hebben op deze manier een leuk aandenken aan een leuk feest.

Tja, als bloemist (docent bloem) mogen bloemen niet ontbreken. Dus voor op de (sta)tafels heb ik bloemstukjes gefreubeld. Ook kwam ik nog wat vaasjes tegen in de juiste kleur. Met een simpel lintje en label (stempel van Hema) een beetje gepimpt.



Voor bij de koffie/thee hadden we cupcakes met slagroom. Die stonden wel gezellig op de etagères, waaraan ik strikken van tule heb gebonden. Bij Wibra kwam ik deze (anti)vliegenkappen tegen, precies in de juiste kleur, dus die moesten mee :)
Ook wilde ik wat waxineglaasjes op tafel. Ik kocht er 12 (bij Action) en heb ze gepimpt met washi-tape en ook hier weer dezelfde bloem, vastgeplakt met Tacky-glue. 
Verder had ik ook nog vlaggenlijnen gemaakt, via Shanty 2 Chic geprint en gesneden. Eentje binnen opgehangen en de andere aan het kraampje waar telkens iets te eten was te halen ;)
En of er nog niet genoeg versiering was, hebben we 's morgens met mijn familie nog eens ruim 80 zwarte en turquoise ballonnen opgeblazen, in de tent en verspreid over het terrein opgehangen.
Toen ik het gastenboek aan het verven was, kreeg ik opeens een idee om zomaar wat bordjes te maken. Dat werden deze 3 en met behulp van dik haaktouw heb ik ze bij de bar opgehangen. De lettermallen mocht ik lenen van Annet van GeWe Hobby, zo leuk, dankjewel!
Deze kwam ook nog spontaan in me op, omdat bij eerdere feestjes op deze locatie de dames steeds op zoek waren naar het toilet ;)
Ik kan me voorstellen dat je genoeg turquoise gezien hebt nu, dus ik ga dit lange blogbericht maar eens stoppen. Leuk dat je langskwam en graag tot snel weer!


18 opmerkingen:

  1. Wou, wat een creativiteit ten top! Schitterend hoe je alles bedacht en gemaakt hebt. Ik geloof dat het ook een geweldig feest was, waar je zeker nog heel lang van kan nagenieten. De gastenblokken vind ik heel origineel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd! Dat zat een geweldig feest zijn geweest, alleen de versiering al... wat een werk! Het resultaat is super, mooi door de eenheid in alles! Alles is leuk op zich, maar jullie gastenboek is wel een heel gaaf item! Erg mooie foto's ook, daarmee kan je nog eindeloos nagenieten. Misschien komen de foto's ook wel weer in/op een creatief project? Dan is het cirkeltje rond. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf is dit, jij laat zien dat je met weinig geld, maar vooral veel creativiteit, alles tot een perfecte eenheid kan maken. Ik hou daar wel van. Jullie zien er stralend uit, erg leuk om dit bericht te lezen. Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow ! supermooi gemaakt ! dat je daar nog zoveel tijd voor had ondanks alle te maken regelingen, petje af hoor ! toppie ! een dikke proficiat ! je gastenboek vind ik echt wel erg toppie gevonden ! hoe origineel, hoe ko je er op...
    nog een fijne zondag,
    grtjs martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje al 25 jaar getrouwd? Gefeliciteerd en wat een super creatieve ideen ...leuk dat jullie zo hebben genoten!
    Fijne zondag,
    LG Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wowwwww 25 jaar, gefeliciteerd tortelduifjes, wat ontzettend leuk !
    En wat heb ik met plezier je blogpost zitten bekijken, wat heb je die
    dag ontzettend mooi en leuk voorbereid, echt geslaagd allemaal,
    en wat ben je creatief met je ideeĂ«n, hier kan je nog lang op terug kijken ☺
    Een leuke en gezellige (knutsel) zondag nog ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd aan jullie beiden! Wat ziet het er allemaal gezellig uit daar!
    Mijn complimenten aan je knutselwerk : supermooi en origineel! En ook ik ben helemaal weg van de blokjes die je schilderde en waar je nog lang herinneringen zult aan hebben.
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er geweldig uit, haal er vast nog wel ideeën uit voor ons feest volgend jaar . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een werk heb jij gemaakt van jullie feest! Het ziet er allemaal even perfect uit. Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Al is het een heel werk.....Het zag er allemaal super mooi uit.
    En het was een heel gezellig feest.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  11. WOW echt geweldig . Echt iets om fier over te zijn .. daar zullen de mensen nog lang van praten .
    Groetjes,Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Allereerst gefeliciteerd!! En wauw wat een creativiteit! Echt je hebt alles zo mooi gemaakt en het past ook allemaal zo mooi bij elkaar!! En GAAAAAAFFF het 'gastenboek', heel origineel!!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zooooooooooooooooooooo, wat heb jij er een werk van gemaakt! En alles tot in de puntjes !! Het blokken gastenboek is inderdaad een heel gaaf idee! En ik ga het niet allemaal opnoemen, want het is allemaal even geweldig!
    Jullie gaan er vast ook nog lang van nagenieten.
    GerJanne


    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd!! En wat heb je dat gaaf aangepakt allemaal: ziet er super uit! Vooral het idee van de blokjes vind ik echt helemaal geweldig gedaan! Geniet heerlijk na zou ik zeggen.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nog van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum
    Wat een geweldig leuke ideeen heb gemaakt
    Groetjes Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Herzlichsten Glückwunsch liebe Colien zu euerm 25 Jahr Jubiläum !!!
    Leider verstehe ich nicht Holländisch und trotzdem kann ich erkennen, dass ihr ein wundervolles Fest feiern durftet! Du hast dir so viel Mühe gemacht mit den Einladungen, Dekorationen und vorallem die Glückwunsch-Hölzchen finde ich eine super Idee! Ein wundervolles Fest für zwei wunderhübsche Menschen (und ihr habt beide die Haare sooooooooo schön...)!
    Alles Liebe,
    Mo
    PS: ich bin mit meinem Mann auch schon 22 Jahre zusammen, muss mir überlegen, ob wir auch zum 25. Jubiläum ein Fest machen sollen...

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Alsnog gefeliciteerd met jullie 25jarige huwelijk! Wat ziet dit alles er tot in de puntjes verzorgd uit zeg! Echt fantastisch! Zo ontzettend gaaf het 'gastenboek' , bloemen, versieringen, bedankjes enz. Enne is dit toevallig in andel aan de maas ;) ? Komt me namelijk bekend voor hihi.

    Lieve groetjes, Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik kijk nog eens goed en zie dat ik inderdaad gelijk heb. Zag ineens Joost staan ;) . Mooi plekje om daar een feest te houden!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien