Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 4 december 2014

Baby-meisjes.


De maand is nog maar net begonnen en d'r zijn hier al weer 2 baby-meisjes geboren. Een hele aanwinst in de kleine dorpjes Babyloniënbroek en Eethen ;) Voor beide kersverse wereldburgertjes maakte ik deze kaartjes in echte meisjeskleurtjes. De bovenste is bij de papa en mama en broertje Toon van Mare in de bus gegaan. De onderste bij Sanne en Yuri, ook zij zijn trotse ouders van hun kleine wondertje. Dat maakt Rolf en mij wel oudoom en -tante....maar ach, we zijn superblij en trots op de de uitbreiding in de familie!
Challenges;
Dutch Card Lovers - Vierkantjes
Sketch Saturday - Week #338 (my choice #227)


11 opmerkingen:

Unknown zei

Van harte gefeliciteerd (oud)tante :-)) Je kaartjes zien er super uit, leuk papier en dat eendje is zo schattig.

GerJanne zei

Oh gaaf!! Allebei Ontzettend leuk! En van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe status als oudoom en -tante! Volgens mij ben ik dat al een keer of 20....de eerste keer toen ik 33 was...
Groetjes,
GerJanne

Margot zei

Gaaf! Ik wil die eendjesstans ook!

Mariken zei

Wat zijn ze superleuk, jouw eendjeskaarten! Geweldig voor alle mama's en papa's, een dochter...
En jij oud tante, dat klinkt echt belegen...

Linda Visser - van der Velden zei

Superleuk!

Marjan Küppers zei

Dat eendje is zo schattig! En weer twee gave kaarten ermee! Zag dat voor Nina en haar papa en mama al op FB vanmorgen vroeg. Van harte, tante Colien. Fijn dat je meedoet met DCL.

Nelly zei

Wat een schattige kaartjes.
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je achternichtje.

Groetjes Nelly

Ellen zei

Hahaha, voor een oudtante kun je nog aardig knutselen :) Echt twee hele leuke eendjeskaarten. Zo een(d)tje moeten de kersverse papa's en mama's wel heel gaaf vinden.

Miranda V zei

Je bent zo oud als je jezelf voelt toch?! En je maakt hele leuke, frisse, hippe kaarten, dus trek je van het woordje oud in het woord maar niets aan hoor! ;-) Fijn weekedn!

Ellen zei

Prachtige kaart!. Leuk dat je meegedaan hebt met de "vierkantjes" uitdaging bij DCL. Groetjes Ellen

Sanne zei

Een aantal mensen vroegen of dit het geboortekaartje van Nina was. Was het maar waar... Hij is zo gaaf! Helemaal in mijn kleurtjes. Net als Nina's kleertjes vandaag. Inclusief jullie sokjes!

Liefs Sanne