Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 7 december 2014

Hello.

Afgelopen dinsdag werd mijn zus(je) 40 jaar. Dat vierden we vanavond gezellig met een etentje bij de Pannenkoekenbakker, gezellig. Omdat ze wat grotere cadeauwensen op haar lijstje had, hebben we geld gegeven. Dat heb ik in dit kaartje gestopt, gemaakt met het leuke papier uit de vorige IDEE&post. Nu kerst niet ver weg meer is, zal ik eens aan de slag gaan met het nieuwe pakket :)
Trouwens, met mijn baby-boy-kaartje ben ik ROCKstar geworden bij Retro Sketches, hoe leuk?!
Challenge;
Mojo Monday - Sketch 374

9 opmerkingen:

Miranda V zei

Ik vind het helemaal niet erg als je dit 'oude' pakket er nog eens bij pakt, ik vind de papiertjes en jouw kaarten er mee erg leuk!

GerJanne zei

Ah, alweer zo'n leuke kaart uit het vorige pakket! Beginnen je handen al te jeuken om met de nieuwe aan de slag te gaan? Zo leuk!!
Groetjes,
GerJanne

Nelleke zei

Mooi geworden. ik zie het nu op de computer en dat is duidelijker en ook veel beter om te zien. En ja die stiksels blijf ik leuk vinden. groetjes, Nelleke

De hobbydroom zei

Wat ben jij weer flink bezig geweest Colien!! Je hebt echt weer schitterende kaarten gemaak. Ook die voor Sanne en Yuri vind ik geweldig! en dit kaartje is ook al helemaal super! Je zus(je) zal er vast ontzettend blij mee zijn geweest! En lees ik nu pannenkoekenbakker? Hmmm :)

Liefs, Mandy

Ellen zei

Hahaha rockstar, echt iets voor jou ;) Natuurlijk gefeliciteerd met deze terechte eretitel. Kaartje is weer super! En wat gezellig dat jullie met z'n allen pannenkoeken zijn wezen eten. Was vast heel lekker!

Julee (Vervegirl) zei

This is beautiful. I really love the colors. Thanks for playing along with Mojo Monday!

Mariken zei

Gaaf kaartje met jouw favoriete papier! Is je blokje nu op??
Tot zo!

Marjan Küppers zei

Heel mooi kaartje, leuk zoals je het papier gebruikt hebt en hoe je de opbouw van het middengedeelte deed. Van harte met je zus nog en ook met je gewonnen plaats.

Renate zei

'T is wel een heel gaaf kaartje geworden.
Gefeliciteerd met je winnende kaartje.

-xies- Renate.