Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 6 maart 2015

Hello + workshops.

Op de valreep doe ik nog mee met de leuke sketch challenge van Retro Sketches. Ik maakte bovenstaand kaartje met de EchoPark-papiertjes uit een eerdere IDEE&post en de favoriete Creatables-bloem van Marianne Design. Een vrolijk lente-achtig kaartje....

Vandaag een leuke dag gehad op school = werk: Twee keer een workshop Mixed Media Canvas mogen geven. Het was CKV-week voor de derdejaars en de hele week stond in het teken van kunst en cultuur. Deze vrijdag werd afgesloten met diverse workshops op gebied van creativiteit, dans, muziek, multi-culti-koken en andere kunstvlakken. Op 'mijn'  beide workshops hadden zich 15 leerlingen ingeschreven, dus gisteren was mijn autootje volgestouwd met materialen, haha. Het waren 2 enthousiaste groepen en binnen 2 lesuren waren er heel gave resultaten, trots op de jongens en meiden van Prinsentuin Andel!
Challenge;
Retro Sketches - #155

4 opmerkingen:

Mariken zei

Wat een heerlijke vrolijke kaart, heel mooi! En wat zijn de canvassen gaaf geworden. Super dat het zo leuk is geweest, kan ik me voorstellen met zo'n juf!
Jij ook een gezellig weekend! Xxx

Sarah zei

Een leuk lentegroetkaartje. Wat moet de workshop fijn geweest zijn. Liefs ☆ sarah ☆

Ellen zei

Wat een leuke, vrolijke kaart! En wat zijn die canvassen gaaf! Terecht dat je trots bent :)

Marjan Küppers zei

Zeker een heel leuke kaart en wat gaaf joh, die creatieve workshops!! Ze hebben goed hun best gedaan en hoe leuk dat jij dit als juf ook aanbiedt!