Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 31 maart 2015

You did it!

Deze is voor mijn zus(je) Willy. Zij werkt al jaren op de basisschool waar ze ooit, lang geleden, solliciteerde na haar opleiding. Ze is er dus nooit meer weggegaan en de laatste jaren is ze, naast juf in groep 6, 7 of 8, bovenbouwcoördinator. Maar vorige week heeft ze promotie gemaakt en wordt ze directeur van de school, hoe cool is dat?! Dat verdient zeker een kaartje en het vrolijke Pebbles-papier met de leuke enemal dots in combi met een houten bloemetje (Kruidvat) maken het tot een gezellig geheel.
Morgen laat ik 2 verschillende dingen zien. En dat is geen grapje, ook al is het dan 1 april....
Challenge;
Retro Sketches - Sketch #158

9 opmerkingen:

De hobbydroom zei

Wat een heerlijk vrolijk kaartje! Lief dat je deze gemaakt heb voor je zus.. Ze heeft hem zeker te weten verdiend met haar nieuwe baan als directrice :) .

Lieve groetjes, Mandy

Ilse zei

Heel leuke en vooral vrolijke kaart !!!
Groetjes
Ilse

Nelly zei

Wat een leuk nieuws van willy ....leuke kaart heb je voor haar gemaakt.


Gr Nelly

Sarah zei

Leuke kaart en wat een fijn nieuws voor je zus !
Liefs .☆ Sarah ☆

Maria V zei

Wat een enige kaart en wat een prachtige promotie van je zus.

Mariken zei

Wat goed van Willy zeg, echt knap, zo'n promotie! Ja, hier ook de beentjes omhoog, het was een lange dag! Toch was de EHBO ook gezellig en leerzaam, we zijn weer ge-update...Geniet morgen van je welvediende vrije dag! xx

GerJanne zei

Ha die Colien, je zus lijkt wat dat betreft een beetje op mij. Leuk dat er meer mensen zijn die zo op de goede plek zitten en daar door kunnen groeien!
Lief dat je haar een kaart stuurt en het is ene heel vrolijke!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Dat is zeker cool! Hartstikke gaaf dat je zus promotie heeft gemaakt. Natuurlijk hoort daar een kaartje van jou bij. Lekker vrolijk. Touwtje met washi tapeje is leuk.

Nelleke zei

We werken steeds met dezelfde sketches. Leuk is deze. Je vorige had ik ook gemaakt, maar ik was te laat om te plaatsen. groetjes, Nelleke