Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 1 maart 2015

Papier plezier met Mandy & Marleen - Pasen.




Op deze zondag 1 maart doe ik mee met Papierplezier. Dit is bedacht door Mandy (DE hOBByDROOm) en Marleen (Handmade by Marleen). Elke eerste van de maand laten zij iets zien in een bepaald thema, waarbij gebruik is gemaakt van Collectables van Marianne Design. Dit keer is het thema Pasen en daar passen kippen, kuikens, eieren en haasjes prima bij. Vandaar dat ik de Collectables COL1354 (Bunny) en COL1351 (Mother Hen) heb gebruikt. De achtergrond is telkens een handgemaakt papiertje uit een blokje van Action, de randjes zijn bewerkt met de naaimachine. De diertjes zijn gemaakt van verschillende kleurtjes cardstock.  Met nog wat laatste restjes uit het Doodlebug papierblokje heb ik vrolijk gekleurde eitjes gestanst. De grasrandjes heb ik lang geleden gemaakt met een pons van Mariken. Ik had ze nog op voorraad en nu kwamen ze goed van pas.
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS175

12 opmerkingen:

Nelly zei

Zijn alle 4 hartstikke leuk geworden.
Laat pasen maar komen.....

groetjes Nelly

De hobby droom zei

Wat leuk dat je weer met ons meedoet Colien! Wauw zeg jij maakt niet 1 creatie maar gewoon gelijk 4! Zo je bent echt ijverig geweest zeg en wat is het resultaat mooi! Stuk voor stuk zijn ze allemaal fantastisch :) .

Nogmaals bedankt voor het meedoen! Misschien vind je het ook nog leuk om het paasmandje na te maken? Het patroon staat met een linkje op mijn blog. Ik ben heel erg benieuwd wat jij ervan zou maken. Je hebt natuurlijk echt je eigen style en dan is het juist zo leuk om alle paasmandjes met elkaar te vergelijken! Maar je bent
natuurlijk niks verplicht he!!
Lieve groetjes, Mandy

Maria V zei

Wat een leuke kaartjes. Er zijn zoveel mogelijkheden met deze mallen. Vorig jaar waren er weinig paaskaarten, maar de trend is nu gezet...helemaal leuk! Ik ben fan.

Blankina zei

Wat een mooie set paaskaartjes, de MD mallen zijn super leuk...leuk met die stiksels ook.Ciao groetjes uit Italie,
Blankina

Ellen zei

Wat een leuke paas-serie! Hele vrolijke kaartjes met die collectables en gekleurde eieren.

Linda van der Velden zei

Leuke serie zeg! Echt lief die beestjes :)

Mariken zei

Jeetje, wie wat bewaard, die heeft wat! Grasrandjes, dat is lang geleden! Kom je weer eens een avondje freubelen, grasrandjes, of iets anders?? Wat een geweldige leuke kaarten, zo kleurig, echt gaaf!!
Fijne avond en tot morgen!

Margot zei

Deze zijn te leuk Colien!

GerJanne zei

Wat een vrolijke kaartje heb je gemaakt met de collectables! Super leuk. En die eitjes zijn ideaal voor restjes papier....
Groetjes,
GerJanne

Marleen van der Most zei

Wauw, Colien!! Jij bent hard aan het werk geweest met ons thema... ik zie kuikens en konijnen, fantastisch.
Wat ontzettend gaaf je hebt gelijk 4 kaarten gemaakt!
Stuk voor stuk schatjes en helemaal Pasen... en die wiebeloogjes zijn ook super leuk.
Gezellig dat je zo enthousiast met ons meedoet, heel hartelijk bedankt daarvoor!
Lieve groetjes, Marleen

Judith zei

Hallo Colien,
Ik heb heel wat leuke blogpost gemist... Wat zijn deze voorjaarskaartjes vrolijk! Leuk met alle vormen (-:
Fijne maandag!
Groetjes, Judith

Cindy Hall zei

Wow! Each of these are works of art! Amazing! Love the designs and bright, happy colors. Thanks for sharing with us at Freshly Made Sketches!