Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 19 juni 2015

Steffi & Nick.

Vandaag trouwen Steffi en Nick. De bruidegom is de broer van Sanne en ik heb het paar een paar keer mogen ontmoeten. Op de bruiloft van Sanne en Yuri was Steffi erg onder de indruk van het bruidsboeket dat ik maakte voor die bijzondere dag. 
Steffi vroeg me toen of ik, als het zover zou zijn, ook voor haar het bruidsboeket zou willen maken. Nu is haar grote dag en is het boeket al onderweg richting Limburg. Een foto daarvan houden jullie tegoed, want het moet nog even een verrassing blijven, voordat het bruidspaar en/of familieleden het zien :-)
Challenge;
Mojo Monday - Sketch 402

11 opmerkingen:

Marleen van der Most zei

Weer een hele gave kaart Colien!
Lieve groetjes, Marleen

Judith zei

Oh, wat leuk voor jou dat men zo enthousiast is over jouw boeketten! Ik ben zeker benieuwd naar Steffi's.
Mooie kaart heb je voor het bruidspaar gemaakt. De gouden accenten passen perfect bij een bijzondere dag als vandaag! Leuk dat je de spulletjes van iDEE&post hiervoor hebt gebruikt.

Marjan Küppers zei

Wat ik tot nu toe zag van jouw boeketten was ik er ook van onder de indruk, wat leuk dat je ook hiervoor gevraagd werd. Mooi is ook je kaart met deze mooie papiertjes en de gouden accentjes, maakt het chique!

Mariken zei

Prachtige kaart Colien! En stiekum heb ik al een sneak peak van het prachtige bruidsboeket gezien, zo mooi! Is het goed aangekomen in Limburg? Fijn weekend! Xxx

Maria V zei

Dat is een leuke opdracht en wat een leuke kaart.

GerJanne zei

Heel mooi kaartje! En wat dat je gevraagd bent voor het bruidsboeket!
Ik hou je blog in de gaten, wil ik niet missen!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Wat gaaf dat je weer een bruidsboeket hebt mogen maken! Dat is ongetwijfeld heel mooi geworden. Spannend dat het eerst nog op reis moet voor het bij het bruidspaar is ;) Jouw kaartje: hartstikke leuk!

Sanne zei

Allereerst: super lief dat je het boeket voor Steffi en Nick wilde maken. Hij was geweldig mooi! Ik had de eer om hem aan mijn broer te overhandigen en hij vond hem prachtig. Ook de bruid was onder de indruk. Ze kregen er heel veel leuke reacties op! Steek die maar in je zak! Ook lief dat je nog zo'n mooi kaartje maakte voor het paar. Dat vind jij misschien heel vanzelfsprekend, maar ik vond dat erg bijzonder.

Liefs Sanne

Sanne zei

Het boeket kwam prima aan in Limburg. We waren er zo mee bezig, dat we onze eigen kleren vergaten en dus op en neer naar Brabant konden om die nog snel te gaan halen...

Julee (Vervegirl) zei

Such a fun card! Love the golden accents. Thanks for playing along with Mojo!

Steffi zei

Wauw Colien.. Zowel het kaartje als het boeket waren prachtig. Ik ben blij dat je mijn bruidsboeket wilde maken en het liet opsturen naar Limburg! We kregen er vele reacties op.. echt super!!