Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 29 juni 2015

Diploma.

Elmar, ons petekind, heeft zijn diploma! Deze kaart gaat richting de geslaagde, die net als deze kikker een gat in de lucht sprong. Hij rondde zijn studie af met een 8, supergoed! De kaart is gemaakt met papiertjes uit een vorige IDEE&post. Ik ben de enveloppen een beetje aan het leegmaken, want de nieuwe komt binnenkort alweer. Ben wel nieuwsgierig wat de dames deze keer hebben uitgezocht...
Vandaag zijn Rolf en ik 26 jaar getrouwd. Dat hebben we gisteren al gevierd door samen uit eten te gaan. Vanavond hebben we simpelweg 'geen tijd', omdat we onze nieuwe pup Briep gaan ophalen. Suus kan wel een speelmaatje gebruiken.
Challenge;
Freshly Made Sketches -  FMS 192

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Geslaagd kaartje en succes met de pup!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Erica ♥ zei


Wat een leuke berichten zeg !
Gefeliciteerd met jullie trouwdag ☺
Gaaf een pup erbij, daar heb je je handen wel vol aan hihi.
En gefeliciteerd met Emar, een is erg mooi.
En oh ja, je kaart is ook heel erg mooi ☺
Gezellige en fijne (knutsel) week
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Ellen zei

Wat knap van Elmar, slagen met een 8! Gaaf kaartje heb je voor hem gemaakt! Gisteren helemaal vergeten jou te feliciteren. Al 28 jaar samen met Rolf, en jullie stralen nog steeds :) Wat heerlijk voor jullie (en Suus) dat Briep er nu eindelijk is. Ben benieuwd hoe het vannacht gegaan is.

Durvina zei

Elmar zal vast happy worden van deze kaart!
En jij ziet er helemaal happy uit met jullie pup!
Dat word vast genieten van zo'n "kleine" over de vloer.
Geniet ervan.

liefs, Durvina

Judith zei

Wat een snoepje, jullie puppy! Wij krijgen over een paar weekjes weer een katje. Onze Pinky moesten wij na een ongeluk laten inslapen, maar dat is nu al weer 1 1/2 jaar geleden. Pinky was nog maar 2 jaar oud... Binnenkort dus ook bij ons beschuit met muisjes (zal Lewis lekker vinden, hihi)

Judith zei

Vergeet ik toch te zeggen dat de kaart leuk is. Grappig, het kikkertje springt een gat in de lucht, zo blij is hij dat hij geslaagd is (-: