Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 22 juni 2015

Voor de beste vader.

Gisteren gaf ik dit kaartje aan mijn vader Bert. Hij verdient wel een kaartje, zeker op Vaderdag, want met 4 dochters heeft hij het niet altijd makkelijk (gehad)!  ;-) 
Hij staat altijd voor ons, z'n 'schone zonen' en kleinkinderen klaar en houdt wel van gezelligheid met ons om zich heen. Vaderdag vieren deden we niet echt, we zagen elkaar toch al op de verjaardag van mijn zwager Paul. En volgend weekend gaan we lekker met z'n allen uit eten (net voordat mijn ouders naar Australië gaan), ook leuk!
Challenge;
Retro Sketch Challenge - Sketch #169

7 opmerkingen:

Erica ♥ zei


Gave stoere kaart voor je paps ☺
Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Gaby Dierx zei

Superleuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marjan Küppers zei

Je pa klinkt als een man die het inderdaad verdient en wat een gaaf kaartje maakte je voor hem. Zo... naar Australië, dat is een eind weg, maar geweldig dat ze dat gaan doen!

Ellen zei

Er kan maar één vader de beste zijn en natuurlijk is dat altijd je eigen vader ;) Lekker stoer kaartje en zo te lezen dik verdiend! Wat gezellig dat jullie volgende week met z'n allen uit eten gaan. Dat zijn dagen om te koesteren, echt!

Marleen van der Most zei

Gave vaderdagskaart!
Super leuk gevonden met de VW.
Lieve groetjes, Marleen

Maria V zei

Heel leuk kaartje.

Judith zei

Dat VW busje is echt een leuke! Ben al een hele tijd aan het denken, of deze stans niet eens in mijn winkelmandje moet 'vallen' (-;
Een stoere kaart voor een bijzondere vader. Geniet van elkaar!