vrijdag 28 augustus 2015

Ons pa.

Hiep, hiep, hoera voor 'ons pa'! Hij viert vandaag zijn verjaardag. Stiekem een dagje eerder dan zijn eigenlijke geboortedag, maar vooruit ;-) Hij krijgt gereedschap van al zijn meiden (ons ma en zijn 4 dochters), dus dit kaartje is wel toepasselijk. Een ouder IDEE&post-pakket erbij gepakt en de Creatables van Marianne Design. 
Door het papier diagonaal door te snijden, wilde ik ook meteen maar iets maken met de ander helft. Zo ontstond dit kaartje voor in de verkoopbak. Rolf gaat volgend jaar weer fietsen voor Alpe d'HuZes, dus blijf ik op verschillende locaties kaartjes verkopen voor het goede doel...
Zo meteen naar school = werk, samen met collega Bart alles klaarzetten voor de introductiedag van leerjaar 1 en 2. Volgende week mogen  we weer!
Challenge;
Less is More - Sketch #16

8 opmerkingen:

  1. Gave kaartjes, Colien! En natuurlijk gefeliciteerd met je vader! Gereedschap van zijn meiden en dit leuke kaartje, daar zal ie blij mee zijn. Sterkte vandaag op school, ik wacht nog even tot maandag ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een dikke proficiat ! een hele leuke kaart krijgt ie zo ! mooi
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je papa!! Superkaartje, en tja...gereedschap blijft een herkenbaar fijn mannencadeau! Alweer naar school, het begint nu echt te korten! Gezellig weekend, en tot maandag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twee super leuke kaarten zeg dat blauw en grijs komt mooi samen .
    Groetjes,
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  5. These are great fun, the first one is beautifully CAS , a super masculine card!
    Thanks so much
    Chrissie
    "Less is More"

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Such great designs, fabulous masculine cards. I love the little hanging tools.
    Thanks for sharing with us.
    Anita x
    Less is More

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi kaartje voor je pa Colien, wat leuk gereedschap krijgen en ook terug zien op de kaart. Het andere kaartje wat dan weer ontstaat is ook weer leuk, succes weer met werken de komende week. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien