Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 15 november 2015

Opdracht #1.

De laatste tijd heb ik een aantal opdrachten mogen uitvoeren. Heel verschillende kaartjes met uiteenlopende onderwerpen. Dit is er eentje van: Maak een StarWars kaart voor een jongetje van anderhalf.... Tja, ten eerste ben ik niet thuis in het thema en ten tweede: hoe maak ik zo'n stoer thema een lief kaartje voor een klein kind? Na even zoeken via Google en op Pinterest kwam ik op dit idee en is deze lieve versie van Yoda. De besteller vond em helemaal te gek, dus missie geslaagd! :-)

9 opmerkingen:

Chantal zei

Wat een super stoer kaartje, erg leuk gedaan.
Groetjes, Chantal S

Unknown zei

TOO CUTE! ❤

Marleen zei

Geweldig Colien!!!
Deze wordt vast ingelijst en komt in zijn kamertje terecht.
Echt super!
Lieve groetjes, Marleen

Durvina zei

Google en pinterest zijn beide geweldig!
Inderdaad missie geslaagd ;)

liefs, Durvina

Miranda V zei

Oh lachen, lastige opdracht maar helemaal goed opgelost!

Sabine zei

Hartstikke leuke kaartje! En heel knap gemaakt deze Yoda! Liefs Sabine

Ellen zei

Ik ken Yoda niet. Niet in de lieve versie en niet in de minder lieve versie. Maar je kaartje vind ik helemaal te gek! Gaaf gemaakt.

GerJanne zei

Hihihi, is de vader een liefhebber van Star wars. Ik kan me niet voorstellen dat een anderhalf jarige daar echt fan van is? Maar dat maakt niet uit voor je kaart. Hij is erg leuk! Die oren.... daar herkende ik het meteen aan!
Groetjes,
GerJanne

Judith zei

Hihi, ik zou het ook niet weten. Maar je hebt je fantastisch laten inspireren door het www. Ik vind dit een heel bijzondere kaart! En dat je daar dan ook de stansen voor had (-: