Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 8 november 2015

Rolf jarig.

Vandaag is 'mijn' Rolf jarig en zijn leeftijd lijkt me duidelijk. Omdat ik een drukke (school)week achter de rug heb en het weekend gisteren begonnen ben met een dagje Efteling (ROC West Brabant-uitje, erg gezellig!), heb ik dit kaartje vanmorgen voor hem gemaakt. Met deze temperaturen was het voor de jarige job prima fietsweer en kon ik aan de knutsel. Met een nieuwe Creatable van Marianne Design, zo leuk!. Het was één van de kadootjes die ik vanmiddag van mijn ouders kreeg, hihi. Ik ben pas over 11 dagen jarig, maar Rolf en ik vierden onze verjaardagen vandaag samen met onze families. Mijn ouders vonden het wel handig als ik mijn eigen fröbelspulletjes zou bestellen. En laat daar nou toch (absoluut niet toevallig) deze mal bij zitten :) 
Het was een gezellige middag/avond, ik had een complete catering verricht: voor 17 volwassenen en 5 kinderen het diner verzorgd. Ze hebben, volgens mij, allemaal goed gegeten en zijn voldaan naar huis. Hier gaat het lichtje uit, ik ga naar bed, hihi.


13 opmerkingen:

Nelly zei

Super leuke kaart voor Rolf.
Gefeliciteerd met je mannetje.

Groetjes Nelly

Anoniem zei

Superleuk kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Mariken zei

Hieperdepiep voor Rolf, van harte gefeliciteerd!! Mooi kaartje voor hem!! Jeetje, wat heb je je best gedaan, zoveel buiken gevuld!! Gezellig. Tot zo, xx

martina's kaartjes zei

een dikke proficiat ! een hele leuke kaart, mooie kleurencombo. heb de fiets ook al aangeschaft in Gorinchem, maar nog niks mee gedaan voorlopig... bedankt voor de inspiratie,
grtjs,martina
x

Ellen zei

Pfffff... klinkt als een druk, maar heel gezellig weekend! Natuurlijk nog gefeliciteerd met Rolf! Goed uitgezocht, die fietsstans ;) Daar kun je behalve dit gave kaartje vast nog meer moois mee maken.

Nelleke zei

Proficiat met jou Rolf. Wat een leuk en toepasselijk kaartje heb je gemaakt. Groetjes, Nelleke

Miranda V zei

Nog van harte gefeliciteerd. Wat een super leuke, toepasselijke kaart. En wat handig dat je zelf je spulletjes uit mocht kiezen, het fietsje is gaaf!

Marleen van der Most zei

Fantastisch wat een stoere kaart heb je gemaakt!
Lieve groetjes, Marleen

Margot zei

Gefeliciteert met Rolf!

femminde zei

Superleuke toepasselijke kaart!!!
Gefeliciteerd en een hele fijne dag toegewenst.

Groeten van Femminde

Marjan Küppers zei

Wow, wat gaaf is deze kaart voor jouw Rolf! Helemaal op zijn lijf geschreven, denk ik. En dan ook nog alle catering voor je rekening genomen, petje af!

GerJanne zei

Hoi Colien,
wat gaaf zeg die fiets! Ik zag het meteen, van MD, omdat hij ergens ook als prijs is.
Van harte nog met Rolf. Gezellig om samen je verjaardag te vieren. En daar heb je best een werk aan gehad, voor zoveel mensen eten en drinken! Leuk als je dat zelf kunt doen.
Ja, mijn ouders zeggen dat ook altijd: koop zelf maar wat, en dat is altijd goed natuurlijk!
Groetjes,
GerJanne

Erica ♥ zei


Gaaf stoer kaartje zeg, echt mooi gemaakt !
Gefeliciteerd met je mannetje ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}