zaterdag 5 december 2015

't Heerlijk avondje is gekomen.

Op 5 december plaats ik dit Sinterklaaskaartje wat ik maakte voor Rosey. Ze is inmiddels 7, maar nog zeer gelovig. Er kwamen wat twijfels, omdat anderen kinderen op school en bij de voetbalclub vertelden dat het 'niet echt is'. Maar sinds de aankomst van de grote kindervriend in Nederland is het zeker wél echt! Gelukkig kan grote zus (10-er) Indy dit heel goed bevestigen ;-)

Gisteren vierden we in de onderbouw al het Sinterklaasfeest op onze VMBO-school. Mijn mentorklas koos voor het Sint-spel, surprises zijn voor de meesten lastig ivm tijdgebrek en het vervoer naar school. Het was erg gezellig, met leuke cadeautjes en wat lekkers te drinken en te snoepen. Ik kon het niet laten om op de valreep nog iets voor 'mijn' leerlingen te fröbelen. Het werd een snelle knutsel, een grapje wat ze wel konden waarderen en wat (letterlijk) goed in de smaak viel ;-)
Voor iedereen die nog plannen heeft dit weekend: prettige pakjesavond!!

4 opmerkingen:

 1. Kaartje voor Rosey is leuk, zeker met dat stukje 'zak van Sinterklaas' erop. Hahaha, snap dat jouw fröbels bij jouw 'ettertjes' uit 2B4 goed in de smaak vielen, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vrolijke kaart! En haha, hoe leuk die snelle knutsels voor je "etters" :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof gedaan !!!
  Fijne avond
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief kaartje voor Rosey, als de Sint dan aankomt zijn de twijfels weer even verdwenen. Ik snap dat de pubers uit je klas dit cadeautje waardeerden.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien