Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 12 december 2016

Happily ever after.

Net als gisteren een kaartje voor het huwelijk van Mark en Rob. Dit keer gekozen voor goud ipv zilver. De champagneglazen zijn door het glimmende papier extra feestelijk. De tekst is uit het Simple Stories papier geknipt. Tot slot toch nog wat zilveren hartjes toegevoegd. Het valt niet mee om zulke shiny kaartjes fatsoenlijk op de foto te zetten, maar het ziet er sprankelend uit! ;-)
Op naar een drukke week: er staan maar liefst 5 workshops voor diverse goede doelen gepland. Vanavond, morgen- en woensdagavond kunnen mensen een kerstboompje of kerstkrans komen maken tbv Roparunteam de Buitenbeentjes én Alpe d'HuZes op school = werk. En dan vrijdagavond en zaterdagmiddag organiseren mijn zussen en ik 2 workshops waarvan de netto opbrengst ten goede komt van Klimmen tegen MS en ook weer Alpe d'HuZes. Dat wordt dus even buffelen de komende week, maar ik heb er wel zin in!
Challenge;
Paper Play Sketches - Sketch #25

13 opmerkingen:

Mariken zei

Hele mooie en feestelijke kaart! Tof zijn die glazen! En zeker druk zeg...

martina's kaartjes zei

een supertoppie kaart ! helemaal geslaagd
grtjs,martina
x

Nancy Soetaert zei

schitterende (ook letterlijk!) kaart!
Geniet van je week, ondanks de drukte!
Nancy

Erica ♥ zei

Wat een mooi kaartje, ook weer gaaf met het glimmer papier !
Veel plezier met je workshops ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-Hert-rendier-ree}

Sabine zei

Wat een leuke kaart! En ondanks het glimmende papier staat hij prima op de foto hoor! Heel veel succes met de workshops, dat ze maar veel geld opleveren voor alle goede doelen Liefs Sabine

Miranda V zei

Leuk dat je zulke verschillende kaarten voor het stel maakt! Zilver en goud is super leuk (hihi behalve met foto's maken inderdaad). Wauw, bezig bijtje ben jij altijd. Mooi hoe je bij zoveel dingen betrokken bent. Succes en veel plezier!

Ellen zei

Vijf workshops?! Wow... sterkte! Maar is vast ook heel gezellig. Lekkere glitterkaart voor Mark en Rob, leuk. Feestelijk.

Danielle zei

Feestelijk, mooi kaartje is dit!! Het is inderdaad altijd lastig om zo'n shiny kaartje te fotograferen, maar het is goed gelukt hoor. En dan denk ik dat ik druk ben... Hoe houd je het allemaal vol, super hoe jij je inzet voor alle goede doelen!! Echt top! Ook wel gezellig zo'n workshops geven, krijg je ook wel weer energie van natuurlijk!

Nicole Parmentier zei

Goed bezig Colien! Met je kaartjes maar ook voor al die goede doelen, top!! Deze is ook al weer zo leuk, hij zou ook goed als nieuwjaarskaart kunnen met een andere tekst.

Larissa zei

Dat goud en zilver staat goed bij elkaar. Schitterend kaartje, soms iets te schitterend haha, met fotograferen.

Diny zei

Wat een schitterende kaart Colien....en schitterend is in dit geval dubbelzinnig!
heel erg mooi gedaan en de foto's vallen reuze mee hoor!
Groetjes en succes met alle workshops,
Diny

GerJanne zei

Prachtig prachtig prachtig!!! In één woord: prachtig!
Vier keer, maar het is 1 woord, hè?!
Sterkte met de drukte! Maar wel leuke drukte!
GerJanne

Janis Lewis zei

Fabulous card! Thanks for joining us at Paper Play Sketches.