Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 14 december 2016

With love, big kiss, for you!

Tja, en dan ben je de hele week bezig met workshops tbv de goede doelen in de strijd tegen kanker en dan krijg je het bericht dat een leerling acute leukemie heeft... Twee jaar was ik haar mentor in de onderbouw, nu zit ze in klas 3 en heeft ze afgelopen maandag deze diagnose gekregen. Enorm schrikken, gelukkig is ze in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam in goede handen en is het een vorm die behandelbaar is. Maar het eerste traject van behandelingen is ingezet en duurt zeker een half jaar... Bovendien zijn deze eerste 2 weken spannend, want ze mag niet opnieuw bloedingen (ze had enorm last van bloedneuzen...) of een infectie krijgen.
Haar huidige mentor vroeg me of ik kaartjes wilde maken, zodat al haar klasgenootjes daar wensen op konden schrijven om haar een hart onder de riem te steken. 'Heb jij die op voorraad, een beetje neutrale, maar bemoedigende kaartjes?' Nee, dat niet, maar ik had wel een idee. Dus in de paar uurtjes dat ik thuis was, ben ik aan de slag gegaan en had ik ze gisterochtend klaar. Nog snel een foto gemaakt in de docentenkamer, voordat m'n collega ze mee nam naar zijn klas.
Maandagavond laat broeide er al een idee in mijn hoofd: halve kaartjes (13,5 x 6,75) zouden het gaan worden. Met de mooie papiertjes van Action (cirkelstans van MFT) en tekstjes van Joy! en Craft Emotions was de spoedklus redelijk snel geklaard. Er was zelfs nog tijd om een touwtje toe te voegen. Inmiddels zijn de kaartjes geschreven en onderweg. En wij gaan duimen op het beste voor onze leerling en ons nog eens extra inzetten voor de goede doelen!! 

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt mooie kaartjes gemaakt voor je zieke leerling!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Sarah zei

Wauw! Mooie collectie! Zo knap dat jij je inzet voor deze doelen! Ik hoop het beste voor je leerling.

Danielle zei

Dat heb je knap gedaan in korte tijd. Wat een nieuws zeg.... Verschrikkelijk en het laat inderdaad zien waar jullie het allemaal voor doen....

Sabine zei

Dat heb je snel voor elkaar gekregen. Heel erg knap en het zijn mooie kaartjes voor je leerling! Ik hoop dat we snel goed nieuws horen over haar. Liefs Sabine

Nancy Soetaert zei

verschrikkelijk als jonge mensen zo ziek worden! Hopelijk komt het allemaal ok. Deze stapel mooie kaartjes die je maakte met de lieve wensen van medeleerlingen zullen alvast een ferme steunt zijn!
nancy

Mariken zei

Wat een vreselijk bericht, ik had het al gelezen! Geweldig zijn deze kaartjes voor haar, en echt tof dat al haar klasgenoten haar post gaan bezorgen...

Marfien zei

Sterkte Colien, zo'n bericht heeft behoorlijk impact op school en werk. Mooi dat je met deze prachtige serie toch een steentje kan bijdragen.

Eri Kumeling zei

Wat een prachtige serie kaartjes heb je gemaakt voor de klasgenoten van het zieke meisje. Het zal haar in ieder geval opvrolijken tijdens haar behandeling. En TOP dat je dat kunt in zo'n korte tijd!
Groetjes, Eri

Erica ♥ zei


Wat mooi dat jij voor de goede doelen bezig bent !
Schrikken zeg als iemand dit krijgt,
maar gelukkig wordt ze opgevrolijkt door deze mooie labeltjes ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-Hert-rendier-ree}

Larissa zei

Wat een vreselijk nieuws, zo jong en al zo ziek.
Maar wat heb je schitterende labeltjes gemaakt. Hopelijk doet het haar goed, lieve woorden van haar klasgenoten.
En respect voor jou, dat je je zo inzet voor de goede doelen.

Linda Visser - van der Velden zei

Hi Colien, wat een naar bericht van je ex-mentorleerling, maar wat een mooi initiatief om voor de hele klas kaartjes te maken, zodat zij die kunnen schrijven en naar haar opsturen. Dat zal haar vast wat steun bieden! Ik hoop het allerbeste en ondertussen zetten wij ons nog eens extra goed in voor dit goede doel. Groetjes, Linda

Lian zei

Wat een mooie kaartjes heb je gemaakt. Die gaan zeker héél veel steun geven!
Succes met de activiteiten voor de goede doelen!

Ellen zei

Heftig. Ik las het bij de mail. Superlief dat je deze haastklus er toch nog bij hebt genomen in jouw al overvolle week. Echt gaaf dat iedereen uit de klas z'n eigen kaartje voor haar heeft.

GerJanne zei

ZO, dat is naar nieuws, of ten minste nieuws waarvan je schrikt. Gelukkig dat deze vorm te behandelen is. En echt ontzettend tof dat je tijd maakte om zo veel leuke kaartjes te maken! Dat zal haar opvrolijken en het geeft de andere leerlingen een gevoel dat ze wat kunnen doen.
Mooi!
GerJanne

Nicole Parmentier zei

Jhee wat een heftig verhaal Colien. Wat vreselijk voor dat meisje. Al die gezellige kaartjes zullen haar vast de steun geven die ze nodig heeft.

Miranda V zei

Heftig nieuws zeg! Maar daar is Colien met een lief, leuk en mooi oppeppertje! Een geweldig gebaar is dit en zal haar zeker weten goed doen!