maandag 22 mei 2017

Hertjes in de lift.

 Een hele tijd geleden nam ik een stempelset over van Margriet. Tot nu toe had ik er niets mee gedaan... In het kader van Cornelie haar goede idee: 'Use your stuff' heb ik de set gisteren uit de kast gehaald en ben ik in het zonnetje heerlijk aan het stempelen gegaan.
Daar zat ik, aan de tuintafel, met de stempelset en de stapel bright-inks van Stampin'Up. Het was er weer voor om vrolijke kleurtjes te gebruiken, In het zonnetje, honden naast me in het gras: daar word je blij van!
Ik heb bijna alle kleurtjes inkt uit de set gebruikt en ook bijna alle stempeltjes die in het mapje zaten. Eindelijk......! ;)
Na het maken van verschillende achtergrondjes heb ik bekeken welk hertje het beste paste: de grote of het kleintje. Die heb ik op de bij de inkt passende papiertjes van Stampin'Up gestempeld en uitgeknipt: paperpiecen dus.
Nadat de hertjes op de achtergrondjes geplakt waren, heb ik wat verschillend kleurtjes cardstock opgezocht en de maaksels gemat op een kaartje verwerkt. Nog wat plaksteentjes erbij, vlindertjes kregen wat Wink of Stella en klaar....
Hier zie je de set, superleuk toch?! Tja, soms weet je ook niet waarom iets ongebruikt in de kast blijft liggen...
Ik wens jullie allemaal weer een fijne, nieuwe (werk)week!
Challenges;
Lift Challenge - #117

Use your Stuff!!

11 opmerkingen:

 1. Leuke vrolijke kaarten! En we hebben gewoon teveel spullen om alles te gebruiken, je pakt dan toch vaak iets wat je herinnert Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. iets in de kast liggen dat ik nog niet gebruikt heb ? maar nee joh, hoe kom je daar op ! hahahahaha
  bij mij is het motto soms, wel gekocht, maar nog niet gebruikt op het menu. Tuurlijk liggen er nog een (heleboel - bloos) spullen te wachten om ermee aan de slag te gaan, en toch kijk je naar de nieuwe collecties.... schandalig gewoon ! =)
  in ieder geval, jij bent geslaagd in je opzet, leuke zomerse, zonnige kaartjes werden het, past volledig bij het weer van deze week,
  op naar de volgende uitdaging zou ik zo zeggen =0
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om tevoorschijn te halen en wat een gave vrolijke resultaten, die hertjes zijn te leuk om niet te gebruiken! Leuk dat je meedoet met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij hebt 'm meteen goed ingewijd ook, deze stempelset! Gave reeks. En ja, als je met dit mooie weer buiten gaat zitten knutselen, dan moeten er wel vrolijke, kleurrijke hertjes van komen ;-) Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke kaarten heb je gemaakt. Is je snotje goed van pas gekomen hahah.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van deze kaartje wordt ik ook helemaal vrolijk. Wat zijn ze leuk en zoveel verschillende kleurtjes en achtergrondjes. Jij ook fijne werkweek(je).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je 'Use your stuff' met de lift hebt gecombineerd! En wat een leuke set! Toch leuk dat 'Use your stuff' want je gaat net even voor iets anders als anders. Tof Colien, en dank je wel voor het meedoen met de lift challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh wat mooi Colien zo mooie kleuren.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze zo ontzettend tof Colien.
  Jij bent goed bezig geweest, het was prachtig weer om te freubelen.
  Jouw snotje kwam erg goed van pas, wat een aanwinst he?!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is te zien dat je lekker in de flow zat! Heerlijk toch om zo geïnspireerd te worden door iets wat je gewoon al in je kast had liggen. Je kaartjes zijn echt geweldig, ik vind ze super!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien