Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 17 juli 2017

Primaire kleuren.

Al een hele tijd geleden kocht ik de leuke vlieger-mal van Noor! design. Tot gisteren lag ie ongebruikt ... Na onze (zeer geslaagde) motorrit wilde ik toch even aan de knutsel en heb ik dit kaartje in primaire kleuren gemaakt. De zonnige achtergrond is gemaakt met het MFT-stencil wat op de foto onder het kaartje ligt. Ook al een tijdje in bezit, maar was ook nog niet uit de verpakking geweest. 

Zo meteen toch weer naar school = werk, ondanks dat de vakantie is begonnen. Samen met mijn collega Bart verzorg ik het introductieprogramma en we hebben, door alle drukte, nog niks voorbereid. En we moeten komend schooljaar niet alleen voor de onderbouw iets in elkaar zetten, maar voor alle 4 de leerjaren aan de bak..... In eerste instantie wilden we wachten tot de laatste vakantieweek, maar om toch wat ruimte in ons hoofd te krijgen en het échte vakantiegevoel krijgen, hebben we afgesproken om het vandaag in grote lijnen uit te zetten.
Challenges;
CAS on Friday - Challenge#112, Primary colours
Freshly Made Sketches - FMS 

7 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Heerlijke vrolijke kaart Colien.
Even de schouders er nog onder, inderdaad dat geeft wat rust, straks heerlijk echt vakantie!!

fijne dag liefs annemarie

Nancy Soetaert zei

toffe kaart! echt vakantie lijkt het!
Hopelijk bruisen jullie straks van de ideeën!
nancy

Linda van der Velden zei

Wat een onwijs leuk kaartje! Leuk gedaan! En werk ze vandaag, daarna echt genieten van de vakantie :). Groetjes, Linda

Marjolein zei

Het stencil en de stans passen zo perfect bij elkaar! Mooie kaart geworden.
Succes met de laatste loodjes werk, dan lekker genieten!

Groeten Marjolein

Kim S zei

LOVE that bright stenciled sun behind the kite! The colors are perfect! Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Ellen zei

Superleuk zomers kaartje, perfect voor het begin van de vakantie én voor dit weer. Oei jij toch nog naar school vandaag. Maar je hebt gelijk, het geeft vast rust als de dingen al zo veel mogelijk geregeld zijn. Beetje opgeschoten?

Mariken zei

Echt een vrolijk en gezellig kaartje, past goed bij het mooie weer! Tof dat je meedoet aan de challenge bij Cas on Friday! Dapper en verstandig om ff naar school te gaan, je kunt het maar gehad hebben...