Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 2 juli 2017

Workshop Miranda vd Bosch.

Jullie hebben de foto's nog tegoed van het boekje wat ik vorige week maakte. Miranda vd Bosch gaf een workshop bij de Scrapheap in Sprang-Capelle en daar móest ik naar toe... Ik vind haar werk zo gaaf!!
Het was een heerlijk dagje kliederen met verf en inkt. Na het eerste laagje zaten mijn vingers al helemaal onder ;-)
En dat je dan zo geconcentreerd bezig bent, dat je niet eens in de gaten hebt dat er een foto gemaakt wordt.... ;-)


Nadat de 4 onderdelen van het boekje elk aan beide kanten waren bewerkt met verf mochten we met masks aan de slag. Daarna kon je met witte en zwarte verf nog wat accenten aanbrengen en vervolgens met verschillende stempels los gaan.
Tot slot konden we afdrukjes en tekstjes stempelen. We konden kiezen uit de enorme collectie gave stempels van Dyan Reaveley.
En wat zijn haar tekstjes toch heerlijk vinnig, vind ze echt te gek! Daar kun je toch alleen maar een glimlach van op je gezicht krijgen?!
Zeker in combinatie met al die toffe, vrolijke kleuren... Het was een fantastisch leuke dag. Niet het meest ideale moment, elke avond in de feesttent aanwezig geweest, dus ik was best moe, maar ik wilde deze workshop echt niet missen. En ik wilde dit boekje ook echt af krijgen, want de ervaring leert dat het anders best lang kan duren voordat ik zoiets thuis afmaak. 
Dus met hard werken (lunch op de werkplek) was dit het resultaat. Meteen daarna weer naar de feesttent, want toen was de uitslag van de loterij die we daar mochten organiseren voor Dagkamp. Die bracht toch maar liefst bijna €500,- op! Kortom, een geslaagde dag!7 opmerkingen:

Blankina zei

Gaaf hoor, heb je mooie workshop gehad en een prachtig kleurrijk resultaat!
Ja die teksten zijn ook grappig! Gelukkig ook nog een mooie opbrengst in de avond, dan was je in ieder geval moe maar voldaan. Fijne zondag, Blankina

Marijke zei

Wat en mooie vrolijke kleurtjes en die stempels van de dieren zijn geweldig! ERg leuk gedaan en kan me voorstellen dat het leuk is om te doen. Groetjes Marijke.

Mariken zei

Wat een geweldige workshop, heerlijk om met verf aan de slag te gaan! Je hebt er een prachtigboekje van gemaakt, echt gaaf! En dan nog naar de feesttent, drukke dag!!

Nicole Parmentier zei

Wat een superleuk boekje hebben jullie gemaakt! Dit zijn inderdaad echt dingen die je vooral op een workshop doet. Maar daarom des te leuk. Ik heb zo moeten lachen om de tekstjes in je boekje, en de stempels erbij zijn ook al zo geweldig, in combinatie met de prachtige kleuren echt een top album. Kan me voorstellen dat je ondanks de drukke week deze workshop niet wilde missen!

Renate zei

Maar dit ziet er wel kei gaaf uit!!!! Dat is het kliederen wel waard.
De teksten zijn ook zó leuk. Ik hou daar wel van, een beetje brutaal.
Jullie hebben een mooi bedrag bij elkaar gekregen voor Dagkamp.

-xies- Renate.

GerJanne zei

ZO hee, dat ziet er gaaf uit. Alles is lekker fel. De kleuren de stempels, de teksten. Helemaal leuk! En moe of niet, je hebt een super creatie gemaakt. Wel herkenbaar dat je het af wilde hebben. Soms blijft iets te lang liggen..
GerJanne

Marjan Küppers zei

Wat gaaf, Colien! Lekker gekliederd, haha, maar dan heb je ook wat!