Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 9 juli 2017

Zeediertjes.

Nog een weekje, dan begint de zomervakantie. En met deze heerlijke temperaturen krijg je er ook echt zin in. Maar komende week staan er nog heel wat zaken op het programma op school = werk. Toch laat ik al wat zomerse creaties zien. Dit kaartje maakte ik met de leuke zeediertjes van Marianne Design, vind ze erg grappig. De papiertje komen uit een eerdere IDEE&post en het tekstje van Boekenvoordeel. 
En dit is de eerste wikkel om een Tony's chocolonely reep uit de reeks die ik aan het maken ben voor maar liefst 10 (!) collega's van wie we komende vrijdag afscheid gaan nemen.... Deze is voor Sandra, zij gaat vrijwillig, omdat ze op een andere school de Duitse lessen gaat verzorgen. 
Challenges;
De Egel - Zeedieren (2e inzending)
AnMa Creatief - Zomer
Freshly Made Sketches - FMS295

10 opmerkingen:

Ellen zei

Dat zijn nog eens toffe cadeautjes, Tony's voorzien van een gaaf wikkel. Tien ja, het zijn er veel dit jaar. Collega's, dus ook repen en wikkels ;-) De zeediertjes zijn superleuk en het Nederlandse tekstje ook.

Marijke zei

Wat een leuke verassing voor je collega's! Die waterdiertjes zijn erg leuk en de reep ziet er mooi uit. Veel succes met de rest, je bent nog wel even bezig! groetjes Marijke.

GerJanne zei

Hoi Coien,
Dat zijn inderdaad veel collega's die afscheid nemen. En je bent volop aan de knutsel. Deze wikkel is alvast heel leuk! Mooi hoe je de sketch hebt uitgewerkt, maar de zeediertjes.
Dank je voor het meedoen bij ons van de Egel.
GerJanne

Margreet zei

Dat zijn veel afscheidnemende collega's, dus dat betekent nog vele wikkels te gaan, Colien.
Deze is iig al heel leuk geworden met die gave zeediertjes. Die mal met de dubbele stiksels vind ik supergaaf.
Dank je wel voor je deelname aan de zomerchallenge van AnMaCreatief.
xxx Margreet

Sabine zei

Wat een leuke kaart! En wat een mooie wikkel. Leuk dat alle collega's die weggaan zo'n reep krijgen Liefs Sabine

Blankina zei

Leuke projecten met de zee diertjes Colien, ik vind ze ook zo schattig en heb ze ook gekocht zoals je waarschijnlijk al had gezien. Liefs Blankina

Angelique zei

Leuke kaart en wikkel met de zeediertjes. Tien collega's die weggaan is wel veel, lief dat je voor allemaal zo'n wikkel maakt. Mooie en vrolijke liftkaartjes. Je engelkaartjes zijn geweldig, heel mooi en leuk gedaan.
lieve groetjes Angelique

Narelle Farrugia zei

So cool! What a fabulous card combined with treat cover - you've created wonderful projects! Thanks for joining us at FMS this week!

Marleen van der Most zei

Oh, wat gaaf!
Leuk zoals je de zeediertjes hebt gebruikt Colien.
Ben helemaal gek op ze, haha.
Lieve groetjes, Marleen

Hobbywinkel De Egel zei

Gezellig dat je meedoet met onze 'Zeedieren' Challenge !
Bedankt voor je deelname en veel succes.
http://de-egel.blogspot.nl/