Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 18 juli 2017

Congrats!!!

Soms is het niet grappig meer zoveel leuke knutselspulletjes er zijn. Je hebt het één nog niet aangeschaft of het volgende te gekke malletje of die fantastische stempelset komt uit. Die 'moet' je dan hebben....Zo ging dat ook bij deze ontzettend toffe cactusstansjes....., wat zijn ze super! Beetje spelen met verschillende kleurtjes groen, potjes uit kurk gestanst, helemaal leuk!
Challenge;
Always Playing with Paper - Sketch #91
No automatic alt text available.

13 opmerkingen:

Blankina zei

Ja wat een leukerdjes, mooi kaartje! LG Blankina

Joke de Wit zei

Ik herken het Colien deze zijn ook zo leuk.Mooi kaartje heb je er mee gemaakt.Gr.Joke

Annemarie en Merit zei

oh ja Colien, dit probleem speelt hier ook...keuzes moeten we maken...en dat is bijna niet te doen..er is zoveel leuks op de markt.
Deze kaart is ook super tof...geweldig die kurken potjes.

fijne dag liefs Annemarie

Ellen zei

O ja, cactusjes zijn hartstikke leuk! Goed mee gespeeld, gaaf kaartje! Het is afschuwelijk zo veel leuke spullen als er steeds weer verschijnen op knutselgebied. Je kunt echt blijven kopen. Keuzes maken dus, maar dat is niet altijd makkelijk, hihi.

Eri Kumeling zei

Schattig kaartje met die cactussen, en het mooie papier.
Groetjes, Eri

Mariken zei

Ja, klopt, er is zoveel, en in een hoog tempo gaat het door...Lastig hè?! Deze cactusjes zijn gaaf, daar kun je niet omheen!!!

GerJanne zei

Ah....je bent gezwicht....ze zijn ook zo leuk. En ik ben het helemaal met je eens! Zoveel leuke nieuwe producten. Toeknik de walvis en de vissen won, wilde ik de andere twee ook. Ben blij dat ik even gewacht heb! Nu won ik ze. Maar er staat al weer wat nieuws ook mijn verlanglijst... we gaan hier vast en zeker nog meer kaartjes mee zien binnenkort....

Renate zei

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ze zijn ook zó leuk!!!
Er komen steeds weer zoveel leuke nieuwe spulletjes op de markt. Het is gewoon niet bij te houden, en ook de portemonnee wordt daar niet vrolijk van ;o)

-xies- Renate.

Angelique zei

Heel erg leuk gedaan met de cactusjes, ik heb ze gewonnen maar nog niet gebruikt, moet ik echt mee aan de slag. Er komen zoveel gave spulletjes uit, niet bij te houden.
lieve groetjes Angelique

Diny zei

Wat een leuke kaart heb je met de cactusjes gemaakt Colien!
We hebben inderdaad veel spulletjes!
Groetjes Diny

Nance zei

Beautiful card. Love the cork pots and all the cacti against that background. So colorful! Thanks for playing with us a The Challenge this week!

Lesley zei

I love the texture you achieved on this card! Thank you for sharing this with us at The Challenge!

Linda van der Velden zei

Hahaha ik herken het helemaal! Dan neem ik me voor 'deze maand koop ik niks'.... en daar komt dan weer weinig van terecht! Of ik houd het precies die maand vol en dag 1 vd volgende maand is mijn bestelling alweer geplaatst hihi. Maar de cactusjes zijn super en je kaart ook! Ik heb toevallig dezelfde sketch gebruikt met de cactusjes! Groetjes, Linda