Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 11 oktober 2017

Cadeaubox #2.

Gisteren, 10-10, gingen mijn zus Joanne en zwager Marcel naar het gemeentehuis en beloofden ze elkaar 'eeuwige trouw'. Ze zijn al een hele tijd samen en vonden het toch wel eens tijd worden, haha. Gewoon samen, met wederzijdse ouders, tevens getuigen, op een gewone doordeweekse dag en daarna lekker samen op vakantie. Maar om dit heuglijke feit nou zomaar voorbij te laten gaan, dat vonden we toch zonde. Dus kochten mijn ouders, mijn 2 andere zussen met aanhang en wij een dinerbon en een hotelbon, zodat ze nog een keertje kunnen gaan genieten.
Ik had de eer om de bonnen te pimpen, maar helaas ontbrak het me aan inspiratie... Dus maar weer hetzelfde recept: een cadeaubox die ik al eerder maakte voor de verjaardag van mijn jongste zus(je). Een doosje met omslag en daarin de cadeaubonnen leuk verpakt.
Met papiertjes uit de laatste IDEE&post, maar ook uit de vorige en nog wat uit de Do what you love paperpad van Marianne Design is het een heel pakket in zwart/wit met roze geworden. Natuurlijk mocht een Tony's niet ontbreken.... 
Omdat het een 'knutsel-op-de-valreep' was en het maandagavond al te donker was, moest ik er gistermorgen nog snel foto's van maken. Tja, dan maar in de auto, valt niet eens tegen zo met die donkergrijze stoel op de achtergrond, haha. 
Ze waren er erg blij mee en ook met de stoere auto waar ze in naar het gemeentehuis werden gereden door mijn vader, beiden een complete verrassing voor ze!

13 opmerkingen:

Mariken zei

Wat je gemaakt hebt voor ze, ziet er geweldig leuk en feestelijk uit! En wat een tof idee, die grote auto, dat maakt het wel echt af!!

Nancy Soetaert zei

chique feestelijke car, toffe feestelijke cadeaubox, feestelijke dag! Super!

Cornelie zei

Leuk! En tuurlijk even aandacht aan besteden. onwijs mooi gemaakt, leuk met de flap die je er aan de zijkant in kan steken!

Joke de Wit zei

Wat heb je dit mooi gemaakt colien.Gr.Joke

Diny zei

Dit is GAAF Colien.....wat ontzettend leuk gedaan!
Groetjes Diny

Ellen zei

Zo leuk, die auto! Geweldig dat je vader dat als verrassing geregeld had. En ook door jouw/jullie feestelijk verpakte cadeau werd het toch net iets meer dan ‘gewoon’ trouwen op een doordeweekse dag. Mooi.

Sabine zei

Wat een mooi cadeau-setje! Heel mooi gemaakt. En wat leuk met die auto Liefs Sabine

Annemarie en Merit zei

Wat een leuke cadeaubox heb je gemaakt, ziet er echt feestelijk uit! Kunnen ze lekker nog een keertje gaan genieten, nooit verkeerd. Je vorige kaartjes zijn ook allemaal erg leuk, we hebben helaas niet veel tijd gehad om te reageren. Maar heb net wel eventjes terug gekeken bij je!
Groetjes, Merit en Annemarie

Marjan Küppers zei

Vind het er allemaal geweldig goed uitzien, wat mooi gedaan! Leuke foto van het stel en de gave auto, erg leuk dat dat ook nog een verrassing was.

Rosina zei

Gefeliciteerd met deze grote stap van je zusje Colien...wat een enig cadeautje heb je haar gegeven...prachtig opgepimpt in hele mooie kleurtjes...
En leuke foto van het gelukkige paartje voor een wel hele chique oldtimer...

groetjes Rosina

Sarah zei

Het is super mooi!!
Ook zo trouwen vind ik heel waardevol! Knap stel!

Jantine zei

Wat een mooi feestelijk cadeau, Colien, voor een bijzondere gelegenheid! Leuk ook dat je vader een gave auto had geregeld, het blijft toch speciaal, hoe je je trouwdag ook vormgeeft.
Groetjes,
Jantine

Angelique zei

Ook al had je geen inspiratie toch is het een hele mooie cadeau-set geworden, leuke kleurencombinatie. Wat heeft je vader een gave auto geregeld, dat is leuk vervoerd worden.
lieve groetjes Angelique