Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 21 oktober 2017

Thanks.

Afgelopen zondag was het heerlijk weer voor een motorrit. Dus gingen Rolf en ik op pad en reden we een rondje Biesbosch (aanrader, ook om te fietsen!!) om vervolgens op het terras in Woudrichem te belanden. Daar dronken we koffie/thee en stapten we weer op de motor. Eenmaal thuis kwam ik er achter dat ik mijn mapje met papieren (kentekenbewijs en groene kaart) kwijt was. Tja, ga maar es 80 km opnieuw rijden om te zoeken... Al op de site van RDW gekeken: nieuwe aanvragen is geen probleem, maar kost € 31,50. Al heel de week lag een briefje naast de laptop met de gegevens van m'n motor, maar mijn gevoel zei me dat ik nog even moest wachten. 
Gisteren kwam de postbode en bracht deze envelop met inhoud. Ik was het mapje blijkbaar op het terras al kwijtgeraakt en Willeke, de eigenaresse van het restaurant, was zo lief om de papieren op te sturen. Heel blij mee!
Dit bedankkaartje gaat richting het Oude Raedthuys in Woudrichem. Aan de binnenkant heb ik een bloemenbon geplakt, dat vind ik deze actie zeker waard!
Challenge;
CASE(E) this Sketch! - CTS#244

8 opmerkingen:

Mariken zei

Wat fijn zeg, je spullen terug!!! Gelukkig bestaan deze attente mensen echt, en leuk dat ze je mooie kaart met bon terug krijgen. Hans en ik zitten te wachten op het vliegveld in Madrid, om straks verder aar huis te gaan. Ff de tijd doden met bloggen...Fijn weekend!!

Larissa zei

Wat fijn dat er nog zulke mensen bestaan.
Maar ook super lief van jou dat je een bedankje hebt gestuurd naar hun. Heel tof kaartje.
Fijn weekend!

Eri Kumeling zei

Superleuk van beide partijen. En zo leuk te lezen hoe attent jij altijd bent! Nu weer met dit leuke kaartje en bon. TOP!
Groetjes, Eri

Rimmie zei

Stoer kaartje!
Wat een geluk dat het alsnog bij je terecht is gekomen. Altijd vertrouwen op je gevoel ;-)

Groetjes

Rimmie

Sabine zei

Gave kaart! Mooi gemaakt en wat ontzettend fijn dat je je spullen terug kreeg Liefs Sabine

Rosina zei

Hele mooie bedankkaart Colien, deze kaart met boekenbon zal de eerlijke vinder zeker wel waarderen...
zo zie je maar er zijn ook nog eerlijke mensen...

groetjes Rosina

Nicole Parmentier zei

Wat fijn dat je papieren weer terecht zijn, dat is inderdaad wel een bedankje waard. Mooi kaartje heb je er van gemaakt!

Leigh Penner zei

Great take on the sketch!