Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 5 oktober 2017

Week 40 van 52WTC, reminder challenge Nativity.

Zoals gebruikelijk is het op donderdag kerstkaartjes-dag op mijn blog. Nog de hele dag kun je meedoen bij 52 Weeks to Christmas  met de uitdaging; Nativity ofwel; de geboorte van Jezus. Net als voor mijn voorbeeldkaartje van vorige week heb ik  ook voor dit kaartje de Nativity set van Marianne Design (COL1395) gekozen. Dit keer uit zwart cardstock gestanst, zodat er een soort van silhouet ontstaat. Ik heb de figuurtjes wel bewerkt met grijze Distress inkt, want enkel zwart was erg somber en kwamen ze ook niet echt goed uit. Het zwart contrasteert mooi op de gekleurde achtergrond, die maakte ik met Dylusions inktspray.
Doen jullie mee? Dat kan met een Nativity-kaart: die kun je dan linken in het speciale blogbericht op het 52 Weeks to Christmas blog. Je maakt dan kans om één van de twe hele gave prijzen te winnen of in de door het DT-gekozen Top 3 te komen. Als winnaar daarvan mag je gastdesigner zijn bij de volgende challenge. We zien je creatie graag terug!!

Bovendien zijn wij op zoek naarDT-leden bij 52 Weeks to Christmas. Lees hierboven of op het blog alle info. Je kunt nog meedoen t/m 26 oktober.
Hier nog even wat foto's van Suus en Briep. Heerlijk rennen en snuffelen in de Brabantse polder. Foto's zijn gisteren genomen, tijdens de (bijna dagelijkse) wandeling. Daar hoeft het dus geen dierendag voor te zijn ;)


13 opmerkingen:

Mariken zei

Prachtige kaartje! Al die kleuren met de donkere figuurtjes, heel tof zo! Ik heb na school ook nog lekker gelooen bij de plas met Guus, lekker uitwaaien...Tot zo!

Nancy Soetaert zei

Prachtige achtergrond op je kerstkaart, mooi en bijzonder effect met die felle kleuren!
Fijne dag
Nancy

Sarah zei

Wat een warme uitstraling heeft je kaart. Mooi!

Jantine zei

Mooie achtergrond, Colien! Ik vind je figuurtjes er wat in wegvallen, maar het geeft een bijzonder effect.
En lief, die foto's van Suus en Briep.
Groetjes,
Jantine

Rosina zei

Prachtig tafereeltje weer op je kerstkaartje Colien...zo mooi die gekleurde achtergrond...en ook je leuke hondjes kunnen heerlijk ravotten zo te zien ....

groetjes Rosina
DT 52 WTC

Joke de Wit zei

Prachtig kaartje Colien.gr.Joke

Marjan Küppers zei

Erg gave kaart met een mooie achtergrond, het oranje is heel mooi in de stal, het zorgt voor focus. Heerlijk die honden van jou, ze hebben zichtbaar lol.

Larissa zei

Wauw, wat een mooi kaartje. Prachtig hoe je de achtergrond zo gemaakt hebt.
& wat een leuke foto's van je mooie honden, lekker aan het spelen in de polder.

!neke zei

Mooie kaart met een gave achtergrond !
Super die dogs !!!!!!

groeten Ineke

Ellen zei

Mooi zeg, die zwarte kerststal tegen de felgekleurde achtergrond. Suus en Briep zijn echte levensgenieters, dat straalt ervan af. Leuk.

Angelique zei

Prachtige nativity kaart, mooie achtergrond heb je gemaakt. Leuke, vrolijke kaart maakte je voor Merit. En twee schattige herfstkaartjes met de egeltjes. Je Dikke Dame is echt super gelukt, prachtig. Hulst is hier ongeveer 25 minuutjes vandaan, grappig dat je zo dicht in de buurt was.
lieve groetjes Angelique

Angelique zei

Ik heb net het verhaal van je Zeeuwse vriendin gelezen, wat kan die geweldig schrijven en zo te lezen was het super gezellig.

Kaartenkraam zei

Geweldig je kaart. Jij hebt gedaan wat ik al in gedachten had om eens te doen, uit zwart stansen deze set. De combinatie met de gekleurde achtergrond vind ik geweldig!

groetjes van Ank