donderdag 5 oktober 2017

Week 40 van 52WTC, reminder challenge Nativity.

Zoals gebruikelijk is het op donderdag kerstkaartjes-dag op mijn blog. Nog de hele dag kun je meedoen bij 52 Weeks to Christmas  met de uitdaging; Nativity ofwel; de geboorte van Jezus. Net als voor mijn voorbeeldkaartje van vorige week heb ik  ook voor dit kaartje de Nativity set van Marianne Design (COL1395) gekozen. Dit keer uit zwart cardstock gestanst, zodat er een soort van silhouet ontstaat. Ik heb de figuurtjes wel bewerkt met grijze Distress inkt, want enkel zwart was erg somber en kwamen ze ook niet echt goed uit. Het zwart contrasteert mooi op de gekleurde achtergrond, die maakte ik met Dylusions inktspray.
Doen jullie mee? Dat kan met een Nativity-kaart: die kun je dan linken in het speciale blogbericht op het 52 Weeks to Christmas blog. Je maakt dan kans om één van de twe hele gave prijzen te winnen of in de door het DT-gekozen Top 3 te komen. Als winnaar daarvan mag je gastdesigner zijn bij de volgende challenge. We zien je creatie graag terug!!

Bovendien zijn wij op zoek naarDT-leden bij 52 Weeks to Christmas. Lees hierboven of op het blog alle info. Je kunt nog meedoen t/m 26 oktober.
Hier nog even wat foto's van Suus en Briep. Heerlijk rennen en snuffelen in de Brabantse polder. Foto's zijn gisteren genomen, tijdens de (bijna dagelijkse) wandeling. Daar hoeft het dus geen dierendag voor te zijn ;)


13 opmerkingen:

  1. Prachtige kaartje! Al die kleuren met de donkere figuurtjes, heel tof zo! Ik heb na school ook nog lekker gelooen bij de plas met Guus, lekker uitwaaien...Tot zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige achtergrond op je kerstkaart, mooi en bijzonder effect met die felle kleuren!
    Fijne dag
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een warme uitstraling heeft je kaart. Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie achtergrond, Colien! Ik vind je figuurtjes er wat in wegvallen, maar het geeft een bijzonder effect.
    En lief, die foto's van Suus en Briep.
    Groetjes,
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig tafereeltje weer op je kerstkaartje Colien...zo mooi die gekleurde achtergrond...en ook je leuke hondjes kunnen heerlijk ravotten zo te zien ....

    groetjes Rosina
    DT 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg gave kaart met een mooie achtergrond, het oranje is heel mooi in de stal, het zorgt voor focus. Heerlijk die honden van jou, ze hebben zichtbaar lol.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een mooi kaartje. Prachtig hoe je de achtergrond zo gemaakt hebt.
    & wat een leuke foto's van je mooie honden, lekker aan het spelen in de polder.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaart met een gave achtergrond !
    Super die dogs !!!!!!

    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi zeg, die zwarte kerststal tegen de felgekleurde achtergrond. Suus en Briep zijn echte levensgenieters, dat straalt ervan af. Leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige nativity kaart, mooie achtergrond heb je gemaakt. Leuke, vrolijke kaart maakte je voor Merit. En twee schattige herfstkaartjes met de egeltjes. Je Dikke Dame is echt super gelukt, prachtig. Hulst is hier ongeveer 25 minuutjes vandaan, grappig dat je zo dicht in de buurt was.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb net het verhaal van je Zeeuwse vriendin gelezen, wat kan die geweldig schrijven en zo te lezen was het super gezellig.

      Verwijderen
  11. Geweldig je kaart. Jij hebt gedaan wat ik al in gedachten had om eens te doen, uit zwart stansen deze set. De combinatie met de gekleurde achtergrond vind ik geweldig!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien