Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 9 oktober 2017

Sending smiles.

Vorige week donderdag kwam het nieuwe IDEE&post pakket binnen. Wat gaaf weer, zeg! Mooi papier, toffe (tekst)stempels, fijne woordstans, leuke semi-transparante zakjes en een zilver/goudpen. Geen straf om daarmee aan de slag te gaan!  De herfstpapiertjes nodigden uit als eerste aan de beurt te zijn en al snel ontstond dit kaartje. De grappige beestjes zijn stickers die ik vorig jaar bij Flying Tiger kocht. 
De nieuwe werkweek begint en deze week is op school = werk het Biesboschproject voor al onze 1e-jaars VMBO-ers. Alle lessen staan in het teken van de Biesbosch en alle klassen gaan 2 dagen op excursie: wilgen knotten, waterdiertjes scheppen, vogels spotten, naar het BiesboschMuseumEiland en een speurtocht lopen op 'De Pannenkoek'. Een leuke, gezellige week die ze niet snel zullen vergeten .Voor mij een drukke week als organisator, maar ook omdat ik mijn vrije woensdag inruil voor een studiedag....
Fijne (werk)week, allemaal1
Challenges;
Sketch Saturday - Sketch #484

12 opmerkingen:

Sarah zei

Heel leuk herfstkaartje.
Succes met je drukke, maar leuke week.x

Beverly S. zei

CUTE fall card...Love your images and patterned paper. Thanks for joining us at Sketch Saturday this week. :)

Beverly

Blankina zei

Super kaartje. succes met alles, lg Blankina

Angelique zei

Leuke, vrolijke herfstkaart. Mooie kaartjes maakte je als GD bij Cheerfull Sketches, leuke Halloween digi. Veel succes en plezier deze werkweek.
lieve groetjes Angelique

Ellen zei

Geweldig herfstkaartje! Dat papier met eikeltjes is echt grappig. De kop is eraf qua Biesbosch. Altijd fijn. Dankzij de goede organisatie van jou en Bart wordt het vast een prima week.

!neke zei

Geweldig leuk deze kaart !!!!!
Mooi papier ook !!!!

Joke de Wit zei

Weer zo'n mooi kaartje Colien.Gr.Joke

Larissa zei

Wat een tof kaartje! Leuk met die stickertjes. Het design papier is ook te gek, echte herfst eikeltjes.
Veel plezier deze week, dat moet een geslaagde week worden. Aan de voorbereidingen zal het niet liggen, die was in goede handen.

Nicole Parmentier zei

Wat een leuk herfstig kaartje! Dat eikeltjes papier is geweldig. Heel veel plezier in de Biesbos, ik hoop op mooi weer voor jullie!

Sabine zei

Wat een leuke kaart! Mooi gemaakt Liefs Sabine

GerJanneke zei

Heel leuk kaartje. Enig de kleine figuurtjes in de cirkels. De sketch is leuk ;-)
EN veel plezier deze week. Een hele organisatie, maar je hebt natuurlijk wel een soort draaiboek na al die jaren dat jullie het al doen?
Groetjes,
GerJanne

Jantine zei

Superleuke kaart, Colien!
Sterkte met je drukke week, en veel plezier!
Groetjes,
Jantine