Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 1 februari 2019

Pensioen.

Gisteren was er weer een collega die afscheid nam op school = werk. Dicky, onze steun en toeverlaat qua financiën op de administratie, ging met pensioen. Ze wilde er geen aandacht aan geven, maar haar directe collega's hadden haar werkplek versierd. Ook hadden ze al een paar weken een schriftje liggen waar iedereen iets in kon schrijven of plakken. Ze vroegen mij de voorkant te maken. Helaas was ik vergeten een foto te maken, maar die kon nog gemaakt worden op Dicky haar bureau.
Met de vakgroep bloem wilden we haar ook bedanken voor alle jaren. Dat móest met bloemen, dus dat maakte ik gisteren een bloemstuk voor haar. Ze was blij verrast!
Zo meteen ga ik een workshop Mixed Media Canvas verzorgen aan onze 3e jaars leerlingen. Zij hebben deze week CKV (culturele en kunstzinnige vorming) en hebben heel de week lessen in het thema. Vandaag zijn de workshops en een gezamenlijke afsluiting met presentaties.
Challenge;
Crazy 4 Challenges - Sketch 467

8 opmerkingen:

Sarah zei

Weeral tof en leuke workshop die je gaat geven. Veel plezier!

Suzan zei

Mooi kaartje Colien met de typemachine!
Colien kan ik mijn kaartje er nog bij zetten bij 4 season?
Groetjes Suzan

Mariken zei

Wat mooi voor Dicky, dat heeft ze dik verdiend na zoveel jaren werken bij ons op school!

Marijke zei

Dat heb je mooi gemaakt en daar kan Dicky heel lang op terug kijken. Super gedaan! groetjes Marijke.

GerJanne zei

Wat een leuke kaart weer! Dicky heeft vast nog op zo'n typemachine haat werk gedaan! En aardig om er aandacht aan te besteden! Vind ik ook een noodzaak. Zou gek zijn als dat niet gebeurde...en op FB zag ik al dat je een workshop zou geven. Was het leuk?? Talentjes ontdekt??

Danielle zei

Jullie hebben Dicky mooi in de bloemetjes gezet! En leuk, zo’n schriftje. Daar kijkt ze vast nog heel vaak in. Je hebt er een mooie voorkant van gemaakt. Was de workshop leuk?

Marjan Küppers zei

Helemaal niets eraan doen is ook zowat ... het boekje was een goed idee van haar en de voorkant door jou gemaakt is gaaf! Mooie bloemen ook nog en een gezellige versierde werkplek!
Succes met de workshop!

Nicole Parmentier zei

Die Dicky die boft maar met al die creatieve collega's op kantoor! Heel leuk kaartje en dan ook nog eens prachtige bloemen!