Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 8 januari 2013

Afscheid Joop.

Misschien had je het al bij Mariken gezien dat we afscheid gaan nemen van onze collega Joop. Als collega's willen we hem a.s. donderdag een boek aanbieden, waarin iedereen een bladzijde heeft gemaakt. Dit is mijn bijdrage, met allerlei toepasselijke zaken: Joop gaat met (vervroegd) pensioen en heeft grootse plannen. Eén daarvan is dat hij naar Santiago de Compostella wil gaan lopen. Op onze school is hij mentor en geeft hij Nederlands. Maar ook bezoekt hij basisscholen (om potentiële leerlingen te werven) en verzorgt hij daar een bijenles. Verder gaf hij de laatste tijd aan dat hij het erg leuk vindt op school, maar zeker gaat genieten van zijn vrije tijd. Dat alles heb ik geprobeerd op het A-4tje te verwerken met verschillende plaatjes, stempels en ander 'grut'.
Bij deze wens ik Joop en zijn vrouw Joke een fijne tijd!
 

9 opmerkingen:

Marijke zei

Jaa ik heb de bladzijde van Mariken voor Joop ook al bewonderd. Die van jou is ook al zo leuk. Gaaf met al dat 'grut'erop:))

Groetjes, Marijke

Unknown zei

Wat heb je dat leuk gemaakt! Ik zou niet met hem willen ruilen en zo ver gaan wandelen! Pffff dat is nogal niet wat zeg! Het ziet er heel gezellig uit en met je uitleg erbij is het helemaal leuk!
Liefs Angelique

Mariken zei

Ik heb hem in het echt gezien, wat heb je een mooie pagina voor in zijn boek gemaakt! Wat zal hij dat leuk vinden!!
Tot morgen, groetjes Mariken xx

GerJanne zei

Hoi Colien,
ik had het inderdaad bij Mariken gezien, maar ik vergeet elke keer dat jullie collega's zijn. Volgens mij is het me al een keer uitgelegd en ik snap dat Mariken jou en Ellen kent en dat jij familie van Sanne bent, maar of jullie elkaar alle 4 kennen?? Ach maakt ook niet uit, jullie maken allemaal prachtige dingen en het is ene genot om naar te kijken.
Deze pagina voor het herinneringsboek is ook weer heel erg mooi!
Persoonlijk en lief!
Groetjes
GerJanne

Colien zei

Haha, je hebt gelijk: Mariken, Ellen en ik werken op dezelfde school. Sanne woont samen met onze neef Yuri en Esther scrapt ook en is mijn vriendin. We kennen elkaar allemaal, wonen redelijk dichtbij elkaar en spreken af en toe eens af om gezamenlijk te freubelen. We zijn aangestoken door Debby. Zij werkte ook eerst op Prinsentuin, woonde dichtbij, maar is verhuist naar Haarlem..... Zo, ben jij weer op de hoogte :P

Patricia Wanten zei

Wat een top idee, het moet leuk zijn zulke fijne collega's te hebben.
Groetjes

Patricia

Ellen zei

Hij is leuk geworden. Colien! Alles wat bij Joop hoort, is erop terug te vinden. Na jouw hele uitleg richting GerJanne voel ik me eigenlijk geroepen om mijn bijdrage voor Joop ook te laten zien, al heeft die eigenlijk niets met scrappen te maken. Anders denkt ze misschien nog dat ik niets voor hem gemaakt heb ;)
Groetjes, Ellen

Fieneke zei

Wat super leuk! Enig om te krijgen lijkt mij.
Groetjes Fieneke

martina's kaartjes zei

wat een fantastische, persoonlijke creatie ! daar zal ie vast wel heel erg trots op zijn ! top hoor !zoiets koop je niet zomaar in de winkel he ?
grtjs, martina
x