Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 maart 2013

Oude materialen.

Voor mijn kaartje van vandaag heb ik weer eens een afdrukje opgezocht van Kraftin' Kimmie. Lang geleden dat ik die had gebruikt. Deze heet Goldilocks  en ik heb haar ingekleurd met Derwents. Daardoor is ze wel een brunette geworden, hihi. De sketch is simpel en ik heb er wat restjes In the Meadow papier van Eline's huis voor gebruikt. De bloemetjes zijn gemaakt met malletjes van Joy en de brad heb ik ooit bij Kruidvat gekocht. Kortom: in alles ben ik even teruggevallen op 'oude' materialen.
Bedankt voor de lieve beterschapswensen gisteren, ik voel me nog niet topfit, maar gaat goedkomen (hoop ik)... Zometeen maar eens wat pubers bezighouden: bloemschikles, de leukste les die er is en daarna wat spullen klaarzetten voor het project van volgende week. En dan..........lekker weekend! Dat wens ik jullie ook alvast!
Challenges;
Sketch Saturday - Week 249
Kraftin' Kimmie - Challenge 169; Clean and simple

8 opmerkingen:

 1. Een mooie en eenvoudige kaart. Daardoor komt het mooie ingekleurde afdrukje goed tot zijn recht. Veel plezier met de kids vandaag en rust daarna goed uit. Dat gaat bij mij dit weekend niet lukken, helaas, maar ik heb maandag en dinsdag nog lekker vrij. Ga ik heerlijk aan de freubel! Heb zoveel ideetjes, mijn hoofd ontploft zowat van de inspiratie!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje, prachtig!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart, Colien. Mooie kleurencombi. Wat ben je de laatste tijd creatief geweest, ik heb zo te zien veel gemist. Allemaal leuke kaarten maar de " flowers for you" is veruit mijn favoriet.
  Groetjes
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, strak kaartje met een leuk afdrukje. Veel plezier met de bloemschikles, lijkt me heel leuk!! Fijn weekend.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk toch, om terug te vallen op 'oude' materialen? Het resultaat is in ieder geval erg mooi. Rustige lay-out, mooi vind ik dat. Fijn dat je er vandaag weer was. Doe rustig aan dit weekend, volgende week wordt weer een drukke (project)week.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een leuke kaart Colien.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart met een mooie kleurcombinatie! Prachtig kleurwerk van Kimmie. Hoop dat je snel opknapt.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien