Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 8 maart 2013

Tissuehouder.

Tijdens de Make & Take / workshop van Margriet hebben we ook deze leuke tissuehouder gemaakt. Een pakje zakdoeken past er perfect in, grappig toch?! Het labeltje met pleister-stempel en leuke tekst maken het geheel af.
Ik ben nog steeds aan het bedenken welke spulletjes van Stempin' Up ik daadwerkelijk ga aanschaffen. Mijn lijstje is nog steeds te groot, ik moet er echt nog wat op wegstrepen. Wordt vervolgd...
Bedankt voor de leuke reacties op de aankoop van m'n Dragstar, maakt me nog blijer met de gaafste motor ooit :)
En Anne-Marie is goed geslaagd gisteren, ze heeft een prachtige jurk gevonden voor de mooie dag!

5 opmerkingen:

Sanne zei

Ook ik kan niet kiezen uit de leuke spulletjes... Van het weekend toch maar de knoop doorhakken. Ik ben erg benieuwd naar de jurk.

Liefs Sanne

Ellen zei

Zit ook met de catalogus voor m'n neus om te bestellen. Lijst is eigenlijk veel te groot... twijfel... zucht... moeilijk... Nog maar een nachtje over slapen of een dag meer gaan werken ;)
Geniet van het weekend, Ellen

Fieneke zei

Wat een keuke dingen hebben jullie gemaakt op die workshop!! En wat een super stoere motor heb jij gekocht zeg!, leuk vooruitzicht op straks met t mooie voorjaarsweer daar op rond te rijden.
Groetjes Fieneke

Angelique zei

Ja Colien, hij is super leuk. Dat je niet kan kiezen kan ik heel goed begrijpen. Ik wil ook alles wel hebben van Stampin' Up! Vandaar dat ik nu ook in het team van Margriet zit als demonstratrice. Ik probeer ook steeds heel selectief te zijn, maar de spullen zijn zooooo leuk. Succes!
Liefs Angelique

Sinikka zei

Een heel leuke creatie en super om weg te geven voor een ziek iemand.
Wat goed dat je vriendin geslaagd is voor een jurk.
Gr. Sinikka